URA: Cetinje skupo koštaju istrošene fraze DPS-a

„Bez želje da se javno prepucavamo sa nekompetentnom i strogo anonimnom PR službom cetinjskog DPS, jasno oslabljenom odsustvom vašeg vrhovnog ideologa, ali i svjesni činjenice da ćete uskoro sa istim žarom služiti novoj vlasti na Cetinju, savjetujemo vam da i dalje ostanete sakriveni i nepotpisani“, zaključuje Vujović
131 pregleda 3 komentar(a)
Marko Vujović, Foto: URA
Marko Vujović, Foto: URA
Ažurirano: 14.09.2017. 16:23h

U opštem rasulu koje vlada u njihovim redovima, svjesni činjenice da vlast na Cetinju sigurno gube, predstavnici DPS-a pokušavaju ubijediti građane da više vjeruju njima nego sopstvenim očima. Bez obzira na to što prikazane fotografije očigledno potvrđuju da je, zbog nečijeg nemara, došlo do izlivanja naftnog derivata i činjenice da su zbog toga teren obišle ekipe Komunalne policije, Vodovoda i kanalizacije, Ekološke inspekcije i preduzeća za sanitarnu i ekološku zaštitu “Hemosan”, nepotpisani članovi DPS-a bezočno tvrde da se radi o manipulaciji Građanskog pokreta URA i da ono što građani jasno vide, ustvari nije istina, ističe predstavnik cetinjskog odbora Građanskog pokreta URA Marko Vujović.

URA je optužila predstavnike vladajućeg DPS-a da su, zbog neodgovornog i nesavjesnog rada, dozvolili da se iz Ponora izlije velika količina mazuta, za šta su dostavili fotografije i dokaze, dok je Demokratska partija socijalista (DPS) kazala „da to nije istina“, prozivajući pokret URA za spinovanje informacijama.

„Gotovo su tragikomični pokušaji političkog davljenika DPS-a, kojeg su uhvatili virovi sopstvenih lopovluka i nečasnih radnji, da prostim i providnim lažima prebaci odgovornost na cetinjsku URA-u, pokret koji građani svakodnevno prepoznaju kao pouzdan servis i kome se intezivno obraćaju. Kada su u pitanju divlje deponije, opet Vas demantuju činjenice. Novinar Milo Đukić je još u julu obišao i dokumentovao divlje deponije na Cetinju, te glasno ukazao na taj problem. Kako više od dva mjeseca problem nije riješen, nego znatno pogoršan, odlučili smo reagovati, jer interes građana je vodilja Građanskog pokreta URA i tako će uvijek biti - bez obzira koliku podršku u tome imali“, naveo je Vujović.

On ističe da za razliku od korupcionaškog DPS-a, njihovi motivi bavljenja politikom nisu mandati, fotelje, karijere i privilegije, već „potreba da zaustavimo višedecenijsko uništavanje Cetinja, čiju režiju potpisuje lopovluk vladajućeg DPS-a“.

„Bez želje da se javno prepucavamo sa nekompetentnom i strogo anonimnom PR službom cetinjskog DPS, jasno oslabljenom odsustvom vašeg vrhovnog ideologa, ali i svjesni činjenice da ćete uskoro sa istim žarom služiti novoj vlasti na Cetinju, savjetujemo vam da i dalje ostanete sakriveni i nepotpisani“, zaključuje Vujović.

Bonus video: