Vatrogasci iz Radovića šest puta intervenisali za manje od 24 sata

1 komentar(a)
češki autobus, Foto: Siniša Luković
češki autobus, Foto: Siniša Luković
Ažurirano: 20.07.2015. 08:28h

Špic glavne sezone, ogromne gužve u saobraćaju i toplotni talas koji već danima prekriva Crnu Goru, donijeli su i pune ruke posla pripadnicima Dobrovoljnog vatrogasnog društva „Krtoli“ iz Radovića kod Tivta. Tako su proteklog vikenda za manje od 24 sata, krtoljski dobrovoljni vatrogasci imali čak šest intervencija.

Prema riječima Stefana Kostića, predsjednika DVD „Krtoli“ ugašeni su požari koji su izbili na Luštici i u blizini Rosa, kao i požar na automobilu podgoričkih tablica na loklnom putu iznad uvale Oblatna, koji se prenio i na okolno rastinje.

Dobrovoljci su intervenisali i u dvije saobraćajne nezgode na području Krtola u kojoj na sreću nije bilo povrijeđenih, iako je jedan automobil završio u moru na Obali Đuraševića.

U noći između subote i nedjelje pripadnici DVD „Krtoli“ zajedno sa kolegama iz profesionalnih Službi zaštite Opština Tivat i Kotor, učestvovali su u rašćišćavanju Jadranske magistrale u Lovanji i saniranju posljedica teškog udesa u kome je život izgubio tivatski taksista Đorđije Todorović.

Bonus video: