"Veče u bijelom" na terasi "Pina"

Oni su uživali u meniju na bazi specijaliteta bokeške i mediteranske kuhinje kao i degustaciji i promocija vina “Kutijevo”
12 komentar(a)
Veče u bijelom, Foto: Siniša Luković
Veče u bijelom, Foto: Siniša Luković
Ažurirano: 19.07.2015. 11:04h

Turistička organizacija Tivat sinoć je u sklopu “Tivatskih ljetnjih fešti”, priredila posebnu manifestaciju nazvanu „Veče u bijelom“. Na terasi hotela „Pine“ koji je bio suorganizator te fešte što je izazvala veliko interesovanje Tivćana i turista, okupilo se 170 gostiju obučenih po posebnom dres-kodu u bijeloj boji.

Oni su uživali u meniju na bazi specijaliteta bokeške i mediteranske kuhinje kao i degustaciji i promocija vina “Kutijevo”, sa prostora kutijevačkog vinogorja iz Hrvatske. Goste su zabavljali vokalna solistkinja Nada Baldić i sastav „Poly & Mare Blue“, klapa „Jadran“ i plesni klub „Enigma“.

„Veoma sam zadovoljna uspjehom ove naše premijerne „Večeri u bijelom“ .Vjerujemo da će ovo preći u tradiciju, da će nam se sledeće godine pridružiti svi lokali na gradskoj rivi Pine. Želimo da se i mi pridružimo gradovima svijeta koji održavaju ovakvu manifestaciju – za sada ih je 50, ali još 800 gradova je podnijelo zahtjev da se priključe događaju „Večera u bijelom" koja započela prije 25 godina u Parizu. U njoj je ove godine u glavnom gradu Francuske, učestvovalo oko 15.000 ljudi", kazala je direktorica TO Tivat, Bernarda Moškov.

Bonus video: