Virpazar: Dvoje turista zbog medvjeda noć provelo na drvetu

Peter Taginzev iz Ukrajine i Julija Poljakova iz Kazahstana tokom jutra prepričavali su zgodu, tvrdeći da su sjedjeli na drvetu satima, a da je zvijer, navodno, kružila oko njih
61 pregleda 38 komentar(a)
Medvjed u kampusu univerziteta u Koloradu, Foto: Dailycamera.com
Medvjed u kampusu univerziteta u Koloradu, Foto: Dailycamera.com
Ažurirano: 29.08.2013. 10:27h

Neobična potraga organizovana je sinoć u rejonu od Virpazara ka Ostrosu jer je policiji u Baru prijavljeno da dvoje turista iz Ukrajine i Kazakstana noć provode na drvetu, gdje su se sklonili od medvjeda!

"Vijestima" je u policiji rečeno da se ka tom mjestu uputila patrola policije, ali je tokom noći zbog mraka potraga obustavljena.

Jutros se policija spremala da ponovo krene u potragu za turistima, ali su se oko 8 sati u Virpazaru na biciklima sami pojavili Peter Taginzev (45) iz Ukrajine i Julija Poljakova (25) iz Kazahstana.

Njih dvoje su, kako su ispričali, noć proveli na drvetu jer im je tokom vožnje biciklima u šumi put prepriječio medvjed.

U strahu od životinje njih dvoje su odlučili da ne nastave put već su se popeli na drvo, a potom telefonom javili prijateljici u Virpazaru da njihovu nezgodu prijavi policiji.

"Potraga je odmah organizovana, ali taj dio ka Ostrosu je veliki i zbog mraka nijesmo mogli da dopremo do mjesta gdje su se njih dvoje nalazili. Jutros su se živi i zdravi na biciklima pojavili u Virpazaru", ispričao je sagovornik "Vijesti" iz policije.

Dvoje turista tokom jutra prepričavali su zgodu sa medvjedom, tvrdeći da su sjedjeli na drvetu satima, a da je zvijer, navodno, kružila oko njih.

Bonus video: