Virpazar za vikend posjetilo 10.000 ljudi

“Vizija osnivača od prije 18 godina, bila je da crmničko vino postane brend a sam festival prepoznatljiva manifestacija u cijelom regionu”, navela je Ivanović
97 pregleda 0 komentar(a)
Virpazar, Foto: Anto Baković
Virpazar, Foto: Anto Baković
Ažurirano: 15.12.2014. 06:37h

Nastupima guslara, orkestra Bjelopoljski tamburaši i „Padrino benda“, uz neizbježno kolo ispred pozornice, juče kasno popodne na Virpazaru je okončan dvodnevni XVIII Festival vina i ukljeva.

Direktorica Turističke organizacije Bar Neda Ivanović izjavila je za „Vijesti“ da su organizatori prezadovoljni rezultatima festivala po svim parametrima.

“U nedjelju je bilo čak više posjetilaca nego prvog dana i sigurno je da je festival privukao preko 10.000 gostiju ne samo iz Bara i Podgorice, već i svih drugih krajeva Crne Gore”, istakla je Ivanović.

Ona je dodala da su svi vinari koji su izložili svoja vina iz prošlogodišnje berbe na dvadesetak štandova rekli da je prodaja „bila odlična“.

“Vizija osnivača od prije 18 godina, bila je da crmničko vino postane brend a sam festival prepoznatljiva manifestacija u cijelom regionu”, navela je Ivanović.

U programu su juče i prekjuče nastupali i Marinko Rokvić, KUD „Jedinstvo“, Etno grupa „Zora“, Zdravko Đuranović, Dragiša Simović, folklorni ansambl „Rumija“ i Rajko Joličić.

Bonus video: