Vlasnik "Happy Travela" sumnja da ga proganja "zloglasna komunalna policija"

"Što se tiče prijetnji Lazarević, mogu reći da će ona i bez te prijave imati priliku da na sudu kaže da li i ona stoji iza lažnih navoda"
0 komentar(a)
Ažurirano: 23.08.2013. 17:46h

Povodom teksta u jučerašnjim “Vijestima” pod naslovom “Dragomir divlja, inspektori ćute”, u kojem je vlasnica turističke agencije “Labosta” Stanka Lazarević saopštila da je podnijela krivičnu prijavu protiv Dragomira Mitrovića, vlasnika agencije “Happy travel” jer su se iz njegove agencije “Happy travel”, koja nema dozvolu da prevozi turiste, u više navrata lažno predstavljali kao vozači agencije “Labosta”, reagovao je Mitrović.

“Što se tiče prijetnji Stanke Lazarević, mogu reći da će ona i bez te prijave imati priliku da na sudu kaže da li i ona stoji iza lažnih navoda o navodnom korišćenju imena njene agencije, ili je izmanipulisana od strane zloglasnih odreda komunalne policije Opštine Herceg Novi. Agencija 'Happy Travel' nikada nije koristila tuđe ime, jer za to nema ni potrebe. Njena tvrdnja da nemamo licencu i dozvole za prevoz su glupost, jer koji bi to autobus mogao preći državnu granicu sa putnicima, bez licenci i ostalih neophodnih i urednih dozvola, zelene knjige, osiguranja za putnike i vozilo..

Spor dvije turističke agencije iz HN: "Labosta" tuži "Happy Travel" >>>

Ponoviću još jednom da 'Happy Travel', posjeduje sve neophodne dozvole i licence za djelatnost koju obavlja i spremni smo ih i javno objaviti i staviti na uvid svakom ko to zatraži. Dakle, tu krajnje zlonamjernu priču plasiraju oni koji su stvarili monopol u ovoj oblasti i kojima je u interesu da divlji prevoznici rade punom parom, a da za to plaćaju „zaštitu” upravo onom koji i plasira, podmeće, i u javnost iznosi najgnusnije laži i neistine. Istom onom, koji se godinama unazad nalazi na platnom spisku nekih prevozničkih firmi i agencija iz Herceg Novog, a izgleda i na platnom spisku Turističke agencije „Labosta”. Više sam nego siguran da ćete jednog dana i vi i vaši nalogodavci i partneri u prljavim poslovima, izaći pred lice pravde i da ćete odgovarati, ako ne za sve, a onda bar za dio kriminalnih aktivnosti kojima se sada bavite. Uskoro ćete imati priliku da svoje javno iznesene tvrdnje dokažete na sudu”, piše, između ostalog, u reagovanju Mitrovića.

Bonus video: