Vratila se ljuta Eli: Transformers opet ispred Kraljevog parka

Istovremeno je ispred stadiona "Budućnosti" postavljen i novi transformers Rampton, koji je takođe Deseptikon (grupa zlih transformersa)
122 pregleda 10 komentar(a)
Ažurirano: 16.07.2014. 19:16h

Opasnija verzija ženskog transformersa Eli Muse vraćena je sinoć na ulazu u Kraljev park, a istovremeno je ispred stadiona "Budućnosti" postavljen i novi transformers Rampton, koji je takođe Deseptikon (grupa zlih transformersa).

Eli su prije nekoliko dana oborili vandali i odnijeli joj glavu, što je mnoge građane Podgorice zaprepastilo.

Tvorac transformersa Danilo Baletić uspio da joj napravi novu glavu, pa sada umjesto duge kose Eli ima buboliku glavu.

TV Vijesti, Marko Mišić

Na pitanje zašto izgleda opasnije nego ranije, Baletić je kazao da je bijesna zbog zla koje joj je učinjeno.

"Nadam se da će je sada izbjegavati", našalio se Baletić, istakavši da ga niko iz policije nije zvao, niti da ima informaciju da su počinioci vandalizma.

Baletić kaže da je Ramptron prvi i najveći robot kojeg je napravio, a tvrdi da mu je za njegovu izgradnju, uz pomoć porodice i drugova, trebalo mjesec dana

Baletić tvrdi da će dobro na kraju pobijediti, odnosno da će Autoboti uspjeti da odbrane grad od napada Deseptikona.

On je kazao da je Ramptron prvi i najveći robot kojeg je napravio, a tvrdi da mu je za njegovu izgradnju, uz pomoć porodice i drugova, trebalo mjesec dana.

Od jutros je Rampton ispred stadiona "Budućnosti"

"Visok je gotovo šest metara i težak tri tone i to je najveći transformers kojeg sam napravio. Od njega sam počeo i on me je inspirisao da napravim ostale robote", kazao je Baletić.

On je ranije postavio dva robota na početku Hercegovačke i na kraju Njegoševe ulice, a cijeli projekat urađen je sa ciljem da se promoviše čuvanje životne sredinu.

Izložba “Transformersi čuvaju Podgoricu”, organizovana je u okviru “Podgoričkog ljeta”, a Baletić je planirao da prikaže sedam robota.

Galerija

Bonus video: