Vrtić u nikšićkoj Župi biće ograđen

„Aktivnost je u najvećoj mjeri pomogla firma Uniprom metali, a učešće u njenoj realizaciji uzele su i firme Gradnja inžinjering i Srđo d.o.o, kao i naši mještani Saša Kostić i Ljubo Simonović, koji takođe aktivno učestvuju u realizaciji projekta”, navodi se u saopštenju za javnost koje potpisuje predsjednik MZ, Dragoljub Radulović
752 pregleda 0 komentar(a)
Radovi na podizanju ograde, Foto: MZ Župa
Radovi na podizanju ograde, Foto: MZ Župa

U nikšićkoj Župi počeli su radovi na postavljanju ograde oko vrtića "Mačak" koji se nalazi u Mioljem Polju. Riječ je o 180 metara ograde koja će dodatno osigurati bezbjednost za oko 80 mališana koji pohađaju pomenuti vrtić, a radove će izvesti firma "L gradnja". Postavjanje ograde inicirali su direktorica JPU "Dragan Kovačević", Radmila Backović, i Savjeta MZ Župa nikšićka

„Aktivnost je u najvećoj mjeri pomogla firma Uniprom metali, a učešće u njenoj realizaciji uzele su i firme Gradnja inžinjering i Srđo d.o.o, kao i naši mještani Saša Kostić i Ljubo Simonović, koji takođe aktivno učestvuju u realizaciji projekta”, navodi se u saopštenju za javnost koje potpisuje predsjednik MZ, Dragoljub Radulović.

Radulović je istakao dobru saradnju sa sa direktoricom JPU "Dragan Kovačević" i izrazio želju da ista bude uspješno nastavljena i u budućem periodu.

“Ona je u proteklom periodu imala sluha i podržala sve inicijative koje su imale za cilj stvaranje što boljih uslova za naše predškolce. Osim vrtića ‘Mačak’, u protekle dvije godine su otvorene i predškolske jedinice u selima Zagrad i Morakovo čime su stvoreni uslovi da djeca predškolskog uzrasta iz naše razuđene mjesne zajednice imaju sve potrebne uslove za sticanje prvih znanja koja će biti dobra priprema za dalje školovanje. U proteklom periodu zajednički smo organizovali niz drugih aktivnosti koje su imale za cilj da djeca u toku boravka u vrtiću imaju što kvalitetniji program”, istakao je Radulović.

Bonus video: