Vuković uručio nagrade najboljim policajcima CB Podgorica

Vuković je izrazio zahvalnost predstavnicima CB Podgorica na uspješnom zajedničkom rješavanju izazova u Glavnom gradu i ukazao na to da ima prostora za dalje unaprjeđivanje saradnje Glavnog grada u Uprave policije
898 pregleda 1 komentar(a)
Uručivanje nagrade najboljim policajcima: Ivan Vuković, Foto: Glavni grad
Uručivanje nagrade najboljim policajcima: Ivan Vuković, Foto: Glavni grad
Ažurirano: 28.12.2018. 17:56h

„Nastavak lijepe tradicije koju ima Glavni grad da nagrađuje najbolje policajce još jedan je način kojim ukazujemo na važnost posla koji obavljate i izražavamo zahvalnost za vašu posvećenost u obavljanju odgovornih zadataka koje imate. Vi i vaše kolege iz policije ste svojom službom ugradili sebe u temelje ove države“, kazao je gradonačelnik Podgorice dr Ivan Vuković, uručujući poklone Mirku Trebješaninu i Jovanu Šipčiću, policajcima koje je Centar bezbjednosti Podgorica predložio za nagrade.

Prijemu nagrađenih policajaca, koji Glavni grad tradicionalno organizuje, prisustvovali su i načelnik Centra bezbjednosti Podgorica Milovan Pavićević i komandir Odjeljenja bezbjednosti policije CB Podgorica Dragiša Mugoša. Sastanku je prisustvovala i zamjenica gradonačelnika dr Slađana Vujačić.

Vuković je izrazio zahvalnost predstavnicima CB Podgorica na uspješnom zajedničkom rješavanju izazova u Glavnom gradu i ukazao na to da ima prostora za dalje unaprjeđivanje saradnje Glavnog grada u Uprave policije.

Milovan Pavićević je zahvalio Vukoviću na partnerskom odnosu koji je Glavni grad pokazao u obavljanju složenog posla koji policija ima, kao i na saradnji na zajedničkim poslovima gradskih službi i policije.

On je istakao da su Trebješanin i Šipčić odgovorni i posvećeni službenici organizacionih jedinica policije, koji svoj posao obavljaju u interesu svih građana i doprinose činjenici da Podgorica bude bezbjedan i miran grad.

Vuković je inicirao proširenje saradnje Glavnog grada i Uprave policije, na poljima koja mogu doprinijeti očuvanju javnog reda i mira, bezbjednosti u saobraćaju i podizanju nivoa opšte bezbjednosti, i u tom smislu je dogovoreno kreiranje zajedničkog plana aktivnosti za naredni period.

Bonus video: