Vuksanović Stanković: Vjerovanjem u društvo jednakih svi učestvujemo u izgradnji bolje Crne Gore

“Božićni praznici oduvijek su bili vjesnici radosti i okupljanja. U vremenu izazova kada se svako zajedništvo bori sa prijetnjama nerazumijevanja i netolerancije Božić je vrijeme za prisjećanje na univerzalne vrijednosti koje uprkos lošim vremenima ne gube svoju snagu: ljubav, porodica i gradjanska solidarnost"
1791 pregleda 0 komentar(a)
Vuksanović Stanković, Foto: Boris Pejović, Boris Pejović
Vuksanović Stanković, Foto: Boris Pejović, Boris Pejović
Ažurirano: 24.12.2019. 12:36h

Predsjednica Socijaldemokratske partije Crne Gore Draginja Vuksanović Stanković uputila je građanima Crne Gore katoličke vjeroispovjesti kao i sveštenstvu Katoličke crkve u Crnoj Gori čestitku povodom nastupajućih praznika.

“Božićni praznici oduvijek su bili vjesnici radosti i okupljanja. U vremenu izazova kada se svako zajedništvo bori sa prijetnjama nerazumijevanja i netolerancije Božić je vrijeme za prisjećanje na univerzalne vrijednosti koje uprkos lošim vremenima ne gube svoju snagu: ljubav, porodica i gradjanska solidarnost. Vjerovanjem u društvo jednakih i djeljenjem poruka mira i tolerancije svi učestvujemo u izgradnji bolje Crne Gore kao porodice u kojoj će svi gradjani radosno slaviti sve svoje praznike.

Svim građanima koji slave Božić po Gregorijanskom kalendaru želim dobro zdravlje, mir, ličnu i porodičnu sreću. U ime SDP i svoje lično ime, čestitam vam Božić”, navodi se u čestitki Vuksanović Stanković.

Bonus video: