Za šefa izabran direktorov kum

Škatarić juče nije odgovarao na pozive novinara “Vijesti”, a više izvora potvrdilo je da je Lazović posao dobio na konkursu
219 pregleda 10 komentar(a)
Goran Škatarić, Foto: Vesko BELOJEVIĆ
Goran Škatarić, Foto: Vesko BELOJEVIĆ
Ažurirano: 11.05.2015. 05:48h

Za novog šefa Službe za održavanje ambijentalne higijene u Nacionalnom parku (NP) “Skadarsko jezero” izabran je Vesko Lazović, kum direktora pomenutog parka Gorana Škatarića.

Lazović će, kako “Vijesti” saznaju, danas stupiti na funkciju i zvanično početi da rukovodi sektorom ambijentalne higijene, dok će mu savjetnik biti dosadašnji šef Mića Pejković.

Škatarićev kum prijavio se na posljednjem konkursu za šefa Službe zaštite, koji je poništen, jer kandidati navodno nijesu ispunjavali potrebne uslove.

"Vijesti" su ranije objavile da Škatarić pokušava da kumu namjesti posao šefa lovočuvara, što do danas niko nije demantovao.

Škatarić juče nije odgovarao na pozive novinara “Vijesti”, a više izvora potvrdilo je da je Lazović posao dobio na konkursu.

NP "Skadarsko jezero” je protekle dvije i po godine funkcionisalo bez šefa Službe zaštite, a NPCG je tokom 2014. godine raspisalo i poništilo tri oglasa za to radno mjesto.

Više izvora, tvrdi da se Škatarić javno hvalio kako će sa kumom zavesti red na jezeru, jer je iza njega partija i prvi čovjek Zete.

Prema nezvaničnim informacijama “Vijesti”, novi oglas za šefa Službe zaštite na Skadarskom jezeru biće raspisan u junu.

Bonus video: