Zaječarsko pivo stiglo u Crnu Goru

Zaječarsko pivo je dostupno u staklenoj ambalaži od 0,5 i 0,33 litra, limenci od 0,5 litara, kao i u plastičnom pakovanju od 2 litra
811 pregleda 25 komentar(a)
Zaječarsko pivo
Zaječarsko pivo
Ažurirano: 08.07.2016. 06:14h

Zaječarsko pivo – pivo sa tradicijom kvaliteta dugom više od 120 godina, od sada je dostupno i na teritoriji Crne Gore.

Svojom prepoznatljivom crvenom etiketom, retro bocom i jedinstvenim ukusom, Zaječarsko je osvojilo srca istinskih poznavalaca kvalitetnog piva.

Zaječarsko pivo je dostupno u staklenoj ambalaži od 0,5 i 0,33 litra, limenci od 0,5 litara, kao i u plastičnom pakovanju od 2 litra.

Bolje vas našli!

HEINEKEN je najrasprostranjeniji proizvođač piva na svijetu i ima vodeću ulogu u razvoju i marketingu premium pivskih brendova i cidera. Više od 250 međunarodnih, regionalnih, lokalnih i posebnih vrsta piva i cidera, predvođenih Heineken® brendom, čine snažan portfolio kompanije. Posvećeni smo inovacijama, dugoročnim investicijama u naše brendove, dobro organizovanoj prodajnoj egzekuciji i fokusirani na efikasno upravljanje troškovima. Kroz program „Stvaramo bolji svijet“, održivost čini sastavni dio poslovanja i pruža dodatnu vrijednost za sve naše stejkholdere. HEINEKEN ima stabilnu i dobro izbalansiranu geografsku rasprostranjenost i zauzima liderske pozicije, kako na razvijenim tržištima, tako i na tržištima u razvoju. Broj zaposlenih iznosi 73,000, a kompanija posluje u 167 pivara, sladara i drugih proizvodnih pogona u više od 70 zemalja. U Srbiji, kompanija HEINEKEN Srbija predstavlja proizvođača piva koji aktivno posluje u dvije pivare, Zaječaru i Novom Sadu. Portfolio brendova čine: Heineken, Amstel Premium Pilsener, Kapuziner, Krušovice, New Castle Brown Ale, Sol, Strongbow, Zaječarsko, Zaječarsko Crno, Laško, Weifert, PilsPlus i Master pivo.

[PROMO]

Bonus video: