Zaposleni u JPU Đina Vrbica čistili vrtić Vrela ribnička

Prostor navedene jedinice je klimatizovan, inventar će biti dopunjen, prozori su dijelom zaštićeni rešetkama, a narednih nedjelja se očekuje opravka ostatka inventara
54 pregleda 1 komentar(a)
Vrela ribinička, Foto: JPU Đina Vrbica
Vrela ribinička, Foto: JPU Đina Vrbica
Ažurirano: 19.08.2017. 17:04h

Zaposleni u javnoj predškolskoj ustanovi Đina Vrbica čistili su danas vrtić Vrela ribnička, kako bi ova jedinica bila spremna za mališane na vrijeme, navodi se u saopštenju JPU Đina Vrbica.

"Naime, kako se tokom ljetnjih mjeseci pitanje otpada na ovoj lokaciji ponovo postalo posebno aktuelno, uprava vrtića će isto rješavati u intenzivnoj saradnji sa „Čistoća“D.O.O. Otpad koji se do skoro nalazio lokaciji uklonjen je velikim dijelom juče u saradnji sa nadležnim gradskim službama, dok je danas organizovano sređivanje samog dvorišta i unutrašnjosti vrtića od strane zaposlenih", navodi se u saopštenju.

Kako bi se ne samo pitanje otpada već i učestalnih krađa sveo na minimum, planirano je i da od septembra mjeseca u ovoj jedinici bude angažovan čuvar. “Bezbjednost djece i uslovi u kojima oni borave su pitanja sa kojima nema kompromisa i to su naši prioriteti. Ova lokacija biće predmet naše posebne pažnje. Zadovoljan sam što su se naši zaposleni odazvali pozivu da učestvuju u uređenju dvorišta i pripremi jedinice za rad i to u svoje slobodno vrijeme. Time ne samo da se solidarišemo, već pokazujemo timski duh, a to je prvi i osnovni preduslov kvalitetnog rada svake ustanove” rekao je direktor Vuk Stanišić.

Prostor navedene jedinice je klimatizovan, inventar će biti dopunjen, prozori su dijelom zaštićeni rešetkama, a narednih nedjelja se očekuje opravka ostatka inventara.

"Kada su u pitanju dvorišta vaspitnih jedinica, najveći dio bi trebalo da bude opremljen rekvizitima prilagođenim dječjem uzrastu. Kako će fizička aktivnost da bude vrlo važan dio naših aktivnosti, to ćemo se u periodu pred nama ovim pitanjem, sa roditeljima i svim zainteresovanim subjektima, ozbiljno baviti", poručio je Stanišić.

Bonus video: