Zaposlili novih 20 radnika, prave novi centar u Podgorici

1060 pregleda 0 komentar(a)
Goran Đurović, Foto: Cerovo
Goran Đurović, Foto: Cerovo

Barska kompanija "Cerovo" zaključila je poslovnu godinu tradicionalnim novogodišnjim koktelom za poslovne partnere i prijatelje , na kojem su najavljeni planovi preduzeća za 2019. Vlasnik "Cerova" Goran Đurović zahvalio je svim partnerima na ukazanom povjerenju i uspješnoj saradnji,

"Broj radnika smo u ovoj godini povećali za dvadeset, i sad nas je ukupno 170. U Radanovićima smo otvorili veliki prodajni salon, danas naš prodajni asortiman ima oko 20.000 artikala, spremamo se za gradnju novog prodajnog centra u Podgorici na lokaciji koja je spremna, a počeli smo gradnju stambene zgrade u Baru", naveo je Đurović.

On je ispred kompanije donirao 2.000 eura Narodnoj kuhinji koju vode Žene Bara "u nadi da će donacija korisnicima Narodne kuhinje omogućiti malo ljepše nastupajuće praznike".

Izvršni menadžer "Cerova“ Emin Duraković rekao je pored ostalog da je preduzeće proširilo barski izložbeno-prodajni salon za oko 350 kvadratnih metara, da je proširen vozni park, te da je u nove pogone za obradu željeza u svim njihovim centrima uloženo 550 000 eura.