Zatrpali septičku udaljenu metar od vodovodnih cijevi

Direktor Vodovoda i kanalizacija Zdravko Gvozdenović rekao je juče “Vijestima” da je i pomenuta situacija posljedica velike nelegalne gradnje na terenu
1 komentar(a)
Bar, Foto: Anto Baković
Bar, Foto: Anto Baković
Ažurirano: 20.02.2016. 20:28h

Septička jama u barskom naselju Rena, udaljena samo metar od vodovodne cijevi, zatrpana je juče. Postupajući po prijavi mještana, službenici Komunalne policije i Vodovoda su pronašli septičku jamu. Zapisnički su konstatovali stanje na terenu i odmah je zatrpali, odnosno stavili van funkcije. O slučaju su preksinoć čitaoci obavijestili i ”Vijesti”.

Direktor Vodovoda i kanalizacija Zdravko Gvozdenović rekao je juče “Vijestima” da je i pomenuta situacija posljedica velike nelegalne gradnje na terenu.

“Prije svega, ovo nema nikakve veze sa velikim kvarom koji se dogodio dan ranije kod kapele, razdaljina ove dvije lokacije je preko kilometar. Septička jama je otkrivena prilikom obilaska trase do Kurila”, rekao je Gvozdenović. On je dodao da se danas, zbog divlje gradnje, iznad vodovodnih cijevi širom opštine nalaze nebrojene kuće i drugi objekti, baš kao i u naselju gdje je ova septička jama zatrpana.

Na udaru su, tvrdi, čak i magistralne vodovodne trase.

Bonus video: