Završena eksproprijacija za prioritetne faze izgradnje Bulevara kroz Donju Goricu

„Postupci za faze 2 i 3 su pokrenuti i rješavanje teče planiranom dinamikom, u skladu sa postupkom propisanim Zakonom o eksproprijaciji. Direkcija za imovinu u skladu sa dinamikom koja je utvrđena od strane Direkcije za saobraćaj rješava imovinsko – pravne odnose na budućoj trasi“
55 pregleda 4 komentar(a)
donja gorica bulevar, Foto: PG Biro
donja gorica bulevar, Foto: PG Biro
Ažurirano: 09.02.2018. 16:30h

Eksproprijacija zemljišta na prioritetnim djelovima budućeg bulevara kroz Donju Goricu je okončana, saošteno je iz Glavnog grada.

Direkcija za imovinu Glavnog grada je riješila imovinsko – pravne odnose za prioritetne faze 1 i 4, dok će u narednom periodu biti eksproprisano zemljište na preostalim fazama.

„Postupci za faze 2 i 3 su pokrenuti i rješavanje teče planiranom dinamikom, u skladu sa postupkom propisanim Zakonom o eksproprijaciji. Direkcija za imovinu u skladu sa dinamikom koja je utvrđena od strane Direkcije za saobraćaj rješava imovinsko – pravne odnose na budućoj trasi“, saopšteno je iz PG biroa.

Radovi na izgradnji bulevara počeli su izgradnjom bulevara od raskrsnice sa Ulicom Miloja Pavlovića do početka treće trake u Kokotima.

Bulevar kroz Donju Goricu, ističu iz Glavnog grada, neće imati samo značaj u saobraćajnom povezivanju, već će biti povezan sa sistemom za prečišćavanje otpadnih voda, jer će se na trasi bulevara nalaziti nova kolektorska mreža.

Vrijednost izgradnje bulevara je preko 10 miliona eura.

Bonus video: