Završi sve elektronski – ostani doma

Upotreba elektronskih usluga, koje pruža državna uprava, posebno je značajna u aktuelnom trenutku, kada virus Korona uzima sve više maha i prijeti cijeloj populaciji
7710 pregleda 0 komentar(a)
Specijalno izdanje
Specijalno izdanje

Ovo izdanje pripremljeno je u okviru projekta “Efikasna interna i eksterna komunikacija strategije reforme javne uprave”, koji finansira Evropska unija. Korisnik projekta je Ministarstvo javne uprave Crne Gore, a projekat sprovodi konzorcijum koji predvodi KPMG.

Upotreba elektronskih usluga, koje pruža državna uprava, posebno je značajna u aktuelnom trenutku, kada virus Korona uzima sve više maha i prijeti cijeloj populaciji. Njihova upotreba je ne samo lakši i jednostavniji način za obavljanje svakodnevnih obaveza već je, u ovom momentu, i zaštita od obolijevanja, odnosno dolaska u dodir sa potencijalno oboljelim sugrađanima.

Ovo izdanje biće distribuirano u petak, 3. aprila, a ponudiće vam informacije o dostupnim elektronskim uslugama na portalu eUprave, kako do izvoda iz matične knjige rođenihi preko dokumenata.me, te kako funkcioniše elektronska prijava finansijskih izvještaja. Ono što je svima, pogotovu starijim građanima, jako važno je i kako, preko portala eZdravlje, elektronski zakazati pregled ili naručiti recept.

U ovom izdanju pročitaćete i niz drugih, jako zanimljivih tekstova na temu dostupnih elektronskih eServisa na portalu eUprave i portalima državnih organa zato ne propustite Vijesti u petak, 3. aprila i saznajte detalje o mogućnostima za svakodnevno digitalno funkcionisanje.

Bonus video: