Zdravoljupci stižu u IDEA prodavnice širom Crne Gore

Sedam vrsta voća i povrća, predstavljenih kroz plišane igračke koji imaju svoj karakter, pozivaju na promjene u ishrani kod mališana. Zdravoljupci zagovaraju stav da djeci treba obezbijediti dovoljan unos svježeg voća i povrća za njihov pravilan rast i razvoj
4241 pregleda 0 komentar(a)
Zdravoljupci
Zdravoljupci

Šarena družina, spremna za igru i učenje kroz zabavu, stiže u IDEA prodavnice. Zdravoljupci dolaze spremni da, u naredna dva mjeseca, osvoje simpatije djece.

Sedam vrsta voća i povrća, predstavljenih kroz plišane igračke koji imaju svoj karakter, pozivaju na promjene u ishrani kod mališana. Zdravoljupci zagovaraju stav da djeci treba obezbijediti dovoljan unos svježeg voća i povrća za njihov pravilan rast i razvoj.

Zdravoljupci, čije je izvorno ime The Goodness Gang, osmislila je globalna kompanija TCC, koja djeluje u više od 50 zemalja svijeta. Širom Evrope trgovački lanci su do sada, kroz ovaj projekat, veoma uspješno promovisali zdrave navike kod djece, a IDEA prvi put jedan ovakav projekat dovodi u Crnu Goru.

Djeca najviše uče i usvajaju navike kroz igru. Kada neki lik voća ili povrća zavole, više će se družiti sa njim i kroz igru, i na tanjiru. Svjesni činjenice da je konzumacija voća i povrća važan faktor za opšte stanje organizma djeteta, kompanija IDEA pokreće ovaj program sa ciljem da promoviše i afirmiše zdrave navike u ishrani djece. Zdravoljupci su već izazvali veliko interesovanje s obzirom na to da smo Program započeli posjetama maskota sa likovima Zdravoljubaca u najvećim gradovima u Crnoj Gori. Kompanija IDEA teži da svakom projektu koji realizuje pruži i dodatne vrijednosti, pa tako sa Zdravoljupcima imamo u planu obilazak vrtića i druženje se sa mališanima predškolskog uzrasta uz zanimljive kvizove, u većim crnogorskim opštinama“-saopštila je direktorica marketinga, Jelena Doderović.

Uz sakupljen dovoljna broj naljepnica, brokula Boki, luk Luki, patlidžan Buco, šargerepa Šarga-Lepa, Banana Hani-Bani, Jagoda Pegi i Kruška Ruška biće dostupni u 88 IDEA prodavnica po promotivnim cijenama. Sakupljanje naljepnica traje do 6. novembra, a nakon toga se mogu iskoristiti za kupovinu igračaka, i to od 7. do 20. novembra.

Ako želite da upoznate Zdravljupce, posjetite Dječiji park na Kruševcu i trg Svetog Petra Cetinjskog u Podgorici, danas od 19 časova.

Projekat Zdravoljupci u IDEA Crna Gora će trajati do 20. novembra 2019. godine, a više informacija dostuno je na web stranici https://www.idea.co.me/.

Galerija