Zimska turistička ponuda Crne Gore predstavljena u Trebinju i Dubrovniku

107 pregleda 0 komentar(a)
zimska sezona promocija, Foto: NTO
zimska sezona promocija, Foto: NTO
Ažurirano: 14.12.2015. 13:22h

Nacionalna turistička organizacija (NTO) u okviru regionalne kampanje Vrijeme za bijeg na snijeg, nakon Srbije, Slovenije i Albanije predstavila je zimsku turističku ponudu na tržištu Bosne i Hercegovine (BiH) i Hrvatske.

Iz NTO je saopšteno da su na promociji u Trebinju, koja je održana u hotelu Leotar, prisustvovali i aktivno učestvovali predstavnici lokalnih turističkih organizacija i turističke privrede Budve, Kotora, Herceg Novog, Cetinja, kao i hoteli Polar Star i Monte Rosa, TA Explorer.

"Na promociji u Dubrovniku su im se pridružili i predstavnici Hotelske grupe (HG) Budvanska rivijera, Beppler&Jacobson i Ski centar Vučje", navodi se u saopštenju.

Predstavnicima medija i turističkih agencija predstavljeni su novogodišnji aranžmani kao i zimska turistička ponuda ski centara.

Menadžer NTO, Ljiljana Čukić, navela je da svi koji se odluče da Novu godinu dočekaju u Crnoj Gori, kako na trgovima, tako i u hotelima i diskotekama, učiniće to uz pjesmu i muziku najpopularnijih pjevača i grupa iz regiona, a za sve ljubitelje aktivnosti na snijegu pripremljena je kvalitetna ponuda i atraktivne cijene.

Tokom konferencije, privrednici i predstavnici lokalnih turističkih organizacija detaljnije su predstavili svoju ponudu i pozvali goste iz Trebinja i Dubrovnika da i ove zime budu njihovi gosti i uživaju u zimskom odmoru i predstojećim praznicima.

Bonus video: