Župljani svim polumaturantima obezbjeđuju besplatnu ekskurziju

U prethodne tri godine polumaturanti iz Župe su u maju išli na četvorodnevnu ekskurziju kroz Crnu Goru, Srbiju i Bosnu i Hercegovinu
1277 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Savjet Mjesne zajednice (MZ) Župa nikšićka nastavlja sa aktivnostima započetim prije četiri godine – da polumaturantima iz Osnovne škole „Dušan Bojović“ obezbijedi besplatnu ekskurziju.

„U protekle tri godine ovu lijepu aktivnost sproveli smo u protekle tri godine, prije svega, zahvaljujući privrednim subjektima koji su u njoj prepoznali dobru namjeru i poruku. Aktivnost su podržali i pojedinci, kao i Savjet roditelja ove škole”, navodi se u saopštenju za javnost koje potpisuje predsjednik MZ Župa, Dragoljub Radulović.

Cilj im je, kako podsjeća, bio i ostao da svim učenicima omoguće ekskurziju jer su svjesni da veći broj župskih polumaturanata zbog ekonomske situacije nije mogao da ide na ekskurziju, ili ista nije ni bila organizovana.

„Kroz ovu aktivnost želimo da sve učenike dovedemo u istu ravan i damo im podstreka za dalje životne puteve, a isto tako da im pošaljemo poruku da nikada ne zaborave svoje mjesto bez obzira gdje ih životni putevi odnesu. Savjet Mjesne zajednice će i u narednom periodu nastaviti da pokreće inicijative koje će za rezultat imati bolje uslove za sve mještane, a naročito najmlađe populacije”, poručio je Radulović.

U prethodne tri godine polumaturanti iz Župe su u maju išli na četvorodnevnu ekskurziju kroz Crnu Goru, Srbiju i Bosnu i Hercegovinu.

Bonus video: