Atlas Grupa: Žugić, Terić i Remiković oštetili akcionare za 80...

"Očekujemo da bez odlaganja Više državno tužilaštvo u Podgorici ispita navode podnijete krivične prijave i pokrene krivični postupak protiv prijavljenih lica", saopštio je advokat Đukanović... Detaljnije»

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi, vrijeđanje ličnosti korisnika i lica čije ime se pojavljuje na sadržajima portala kao i korišćenje vulgarnih riječi. Svako korišćenje portala suprotno gore navedenom kazniće se ukidanjem korisniku prava pristupa portalu kome će biti trajno ili privremeno zabranjen pristup. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbjednosti korisnika portala kao i osoba čije se ime pominje u sadržajima portala, putem prijetnji ili na bilo koji drugi način, je nedozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti procesuirano kod nadležnih organa..Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnosi na teme portala biće obrisani bez obavještavanja, a korisnicima koji šalju takve komentare i sadržaje u više navrata biće zabranjen pristup portalu.Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 11

centarfor

31-01-2019 16:32h
Kakav lik..pravi grobar..

Gurabija

31-01-2019 16:37h
Milan i Tanja ce nastradati zbog ovoga, tacno sam znala! Zugic podmece drugima papir i potpis no se bogami zna ko je najodgovorniji u CBCG i za to debelo placen, a to je on!

Protivneznanja

31-01-2019 16:41h
Zakon o privrednim društvima ne odnosi se na sagledavanje supervizije banaka i uvođenja prinudne uprave i stečaja u bankama.

Zar g-din Knežević nije ništa naučio iz pravničkog savjeta da se može potrošiti puno vremena na "nacrt garancije"?

Ali, najzanimljivije je da se po prvi put proziva navodni biznis partner g-dina Kneževića, kojeg je do "prvog šegrta" štitio kao članove svoje porodice?

I prosto je zanimljivo da i dalje proziva g-đu Terić, a nikako da prozove direktorku kontrole?

Alaska2

31-01-2019 16:43h
Izvini a ko je dir.kontrole?

KojanCG

31-01-2019 17:10h
Dejan Vujacic. Koji je naslijedio Bulatovica koji je skrajnut kad je Zugic uzeo kontrolu banka na sebe 2017 godine

podgoricaninpg1

31-01-2019 16:49h
Nadam se da Tanja Terić i Milan Remiković neće biti prva linija odbrane - ako se za to stvore uslovi.

pekas

31-01-2019 16:49h
Ni njihovo nece trajat vjecno!

RovackiBandit

31-01-2019 17:00h
pa što ne čitaš dnevne novine i gledaš RTCG?!za bolje nijesi

KojanCG

31-01-2019 17:01h
Zalosno sto je tjerao Tericku i Remikovica da rade ‘njemu po volji’ i potpisuju izvještaje kakve je on tražio, s netacnim nalazima i parametrima. Kasalica je prije nekoliko mjeseci upozoravala Zugica da se ne krije iza potpisa zaposlenih, kako mu je manir. Na kraju su oni koji potpisu - zakonski i krivično odgovorni, a Zugic sa nekretninama i silnim milionima će se bezbrižno brčkat po Krašicima ili gledat stada po Zabljaku

Aringarosa

31-01-2019 17:19h
Pa ne osta ni jedan iz vlasti cist. Vjerovatno su se dogovorili da svi lazu protiv postenih ljudi.
Bog jedini znade sto ce jos sve izaci na vidjelo. Jedan novinar rece Knezevicu: Sram vas svu drojicu bilo.
Knezevic se nije protivio a ona druga dva nijesu se oglasavala. Uzas nevidjeni. Zivjela Negromonte.

Jna

31-01-2019 21:15h
Ko da ih je Knezevic namamio da ga napadnu. Pripremio se. Papiri u London. Snimci. Joj ako Atlas grupacija dobije ove tuzbe u CG ili vani. Placacemo Knezevicu sledeci milenium.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: