“Plovidbama” iz budžeta 3,8 miliona eura

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi, vrijeđanje ličnosti korisnika i lica čije ime se pojavljuje na sadržajima portala kao i korišćenje vulgarnih riječi. Svako korišćenje portala suprotno gore navedenom kazniće se ukidanjem korisniku prava pristupa portalu kome će biti trajno ili privremeno zabranjen pristup. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbjednosti korisnika portala kao i osoba čije se ime pominje u sadržajima portala, putem prijetnji ili na bilo koji drugi način, je nedozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti procesuirano kod nadležnih organa..Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnosi na teme portala biće obrisani bez obavještavanja, a korisnicima koji šalju takve komentare i sadržaje u više navrata biće zabranjen pristup portalu.Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 1

StarinaNovak

20-07-2019 07:31h
Sjecam se hvalospjeva prilikom poranjanja brodova, cak imaju neka imena koja slave nasu istoriju. Sad ce nas oni, u kombinaciji sa montenegro airlines, potopiti. Nesposobnije ekipe na vlasti mislim da istorija ne pamti. Crna Gora ne moze prezivjeti ovakav nivo nekompetentnosti, gluposti i kriminalizacije.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: