Atlas Grupa: Ne daju deponentima za liječenje, a probrani izvukli...

Iz Atlas Grupe pozivaju stečajnog upravnika Radonjića da ne učestvuje u "kriminalu u koji ga gura CBCG, jedna od poluga mafije na čelu sa prvom familijom"... Detaljnije»

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi, vrijeđanje ličnosti korisnika i lica čije ime se pojavljuje na sadržajima portala kao i korišćenje vulgarnih riječi. Svako korišćenje portala suprotno gore navedenom kazniće se ukidanjem korisniku prava pristupa portalu kome će biti trajno ili privremeno zabranjen pristup. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbjednosti korisnika portala kao i osoba čije se ime pominje u sadržajima portala, putem prijetnji ili na bilo koji drugi način, je nedozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti procesuirano kod nadležnih organa..Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnosi na teme portala biće obrisani bez obavještavanja, a korisnicima koji šalju takve komentare i sadržaje u više navrata biće zabranjen pristup portalu.Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

Protivneznanja

04-08-2019 13:29h
"....Atlas banka bude odvedena u nezakoniti stečaj..." Guverner CB CG je bio i ostao najveći branitelj stanja neznanja i lošeg upravljanja i rukovođenja At. bankom. Ako je negdje uveden sporan stečaj, to je IBM, no imajući u vidu povezanost ni to se ne bi moglo spriječiti. A guverner CB CG nažalost ovakvom nespremnošću da radi svoj posao, odnosno zakašnjelim neradom, ne brani ili štiti bilo koga drugogo u CG. Uništena je institucija CB CG-a i tinjajuća kriza nagriza stabilnost sistema.

Protivneznanja

04-08-2019 13:33h
G-din Knežević je poslovni partner viceguvernera (500 eura socijalne pomoći) i guvernera, I Atlas Grupa nema nikakvo vlasništvo, i to znaju, jer ako na bilo koga drugo vrijede nepokretnosti, to je grupa, a ne banke. Koristiti nečiju tešku zdravstvenu situaciju da se ubiraju jeftini poeni je besprizorno pokazivanje šta stvarno crnogorska tradicija znači u suštini = viševjekovnu laž.

Protivneznanja

04-08-2019 13:36h
Prozivanje stečajnog upravnika da bilo šta bankarski kaže je gubljenje slova u prazno. Njemu je posao da govori i potpisuje, dok odluke donosi guverner koji se dodatno sakriva iza stečajnog odbora koji još uvijek nije poznat kao javna informacija. Na kraju, €60-ak mil koji su blokirani na deviznim računima, tokom privremene uprave je CB CG dobrano okrnjila i umanjila bar za €4 miliona. To je dodatno pokazatelj lošeg rada guvernera CBCG, kao i Savjeta CB CG. (veza: izvješća 01.03.2019)

exser

04-08-2019 15:48h
To se zove licemsrje ovog folirantskog naroda,sve se zasniva na licemjerju I foliranju,cjelokupno bitisanje ogromne vecine gradjana,tkz.stecajni upravnik se poziva na zakon da se bolesnoj zeni ne moze vratiti 50000 eura njenih para za transplataciju jetre,a ovamo 21 milion izvukli bogatasi na psrfidan I nezakonit nacin!!!

barez

05-08-2019 00:53h
Ja ne znam kako ovi imaju uopste obraza da se javljaju a tek da dijele moralne lekcije je bruka. Drskost!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: