Državni dug bez opština i garancija 2,95 milijardi

MMF nedavno saopštio da je javni dug sa garancijama 79 odsto BDP-a i da se mora smanjivati... Djetaljnije»

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi, vrijeđanje ličnosti korisnika i lica čije ime se pojavljuje na sadržajima portala kao i korišćenje vulgarnih riječi. Svako korišćenje portala suprotno gore navedenom kazniće se ukidanjem korisniku prava pristupa portalu kome će biti trajno ili privremeno zabranjen pristup. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbjednosti korisnika portala kao i osoba čije se ime pominje u sadržajima portala, putem prijetnji ili na bilo koji drugi način, je nedozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti procesuirano kod nadležnih organa..Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnosi na teme portala biće obrisani bez obavještavanja, a korisnicima koji šalju takve komentare i sadržaje u više navrata biće zabranjen pristup portalu.Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

Tepih58r

13-08-2019 06:50h
gazite na 5 milijardi, krivićemo narod

Metlaodbreze

13-08-2019 07:32h
Problem je što 90% gradjana nema blage veze šta to zapravo znači...

GvozdeniPuk

13-08-2019 10:06h
A opštine nisu deo ove države?

GvozdeniPuk

13-08-2019 10:07h
Gde nestade ona himna ''Vodeći u regionu''?

rasprodajaPATRIOTIZMA

13-08-2019 14:46h
Uskoro postajemo najzaduzenija zemlja na svjetu po glavi stanovnistva ,ako vec nismo.....ovaku ekonomiju mogu voditi samo budale ili lopovi
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: