Predsjednik Odbora direktora Luke Bar podnio ostavku

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi, vrijeđanje ličnosti korisnika i lica čije ime se pojavljuje na sadržajima portala kao i korišćenje vulgarnih riječi. Svako korišćenje portala suprotno gore navedenom kazniće se ukidanjem korisniku prava pristupa portalu kome će biti trajno ili privremeno zabranjen pristup. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbjednosti korisnika portala kao i osoba čije se ime pominje u sadržajima portala, putem prijetnji ili na bilo koji drugi način, je nedozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti procesuirano kod nadležnih organa..Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnosi na teme portala biće obrisani bez obavještavanja, a korisnicima koji šalju takve komentare i sadržaje u više navrata biće zabranjen pristup portalu.Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 6

Gandalf1

18-02-2020 07:54h
Pošteni Vojo nije moga sa vukovima u isti čopor. Taj vrhunski menadžer je bio posljednja velika šansa Luke, nažalost.

dobro_je_gazda

18-02-2020 09:02h
Ja nikad čuo za njega osim kao vlasnika Stadiona.Ali eto kad ti kažeš da je pošten-da ti vjerujemo!A izvini još jedno pitanje-ko ga je postavio na tu,već bivšu funkciju,mislim koja stranka?

Gandalf1

18-02-2020 07:54h
Velika

Gandalf1

18-02-2020 11:00h
Iz iste su partije ali kao i svuda imamo poštene i manje poštene članove, koji ne misle kako im se kaže no onako kako jeste, međutim to nekad ne prolazi.. Tako isto i u tvom df ima masu lopova ali i poštenih, pa se ne mogu da slože..

verglas

18-02-2020 15:48h
Nekada kazu barani usidreno je cekako uplovljenje u luku i 16 brodova raznih nosivosti.A vec dugi niz godina dokovi zjape prazni ili rijetko posjeceni.Vozi se kamen i sljunak sa Volujice, fijat iz Kragujevca ,mjesecno jedanput ili dva puta ,navrati po koji brod sa kontejnerima u 3 nedelje i trajekt ''Dubrovnik'' Bar-Bari jednom ili dva puta nedeljno. To je sva rabota kaze baranin Andro .Ako je tako a ja mu vjerujem onda nije cudno sto se u menadzmentu luke i rukovodecem kadru to desava.

PJ

18-02-2020 21:42h
Cuo da ja pominjem kako kroz tu luku mozda Islamabad i rakete za gadjanje evropskih prestonica po CG parkira? Ne radi skener a guzva pa...
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: