Ništa od zakupa aerodroma do kraja godine?

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi, vrijeđanje ličnosti korisnika i lica čije ime se pojavljuje na sadržajima portala kao i korišćenje vulgarnih riječi. Svako korišćenje portala suprotno gore navedenom kazniće se ukidanjem korisniku prava pristupa portalu kome će biti trajno ili privremeno zabranjen pristup. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbjednosti korisnika portala kao i osoba čije se ime pominje u sadržajima portala, putem prijetnji ili na bilo koji drugi način, je nedozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti procesuirano kod nadležnih organa..Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnosi na teme portala biće obrisani bez obavještavanja, a korisnicima koji šalju takve komentare i sadržaje u više navrata biće zabranjen pristup portalu.Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 3

GrubanMalic

23-02-2020 16:51h
Hahaha! Čist ustupak SD-u pred izbore. Evo ih na još jednom talasu zapošljavanja preko cenzusa.

gazi666

24-02-2020 06:38h
Izbori u Tivtu u aprilu,posle na jesen Parlamentarni,zato nema nista od zakupa,mada ako Bog da nece se Sateliti posle pitati....

gazi666

24-02-2020 06:39h
Ovo je namjerno uradjeno zbog Ameba iz SD-a,jer uzrmeti im aerodrume,nema cenzusa...
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: