Od danas po 50 eura za najugroženije

Jednokratna pomoć se odnosi na penzionere sa primanjem do 128,82 eura i na korisnike materijalnog obezbjeđenja porodica Fond PIO je saopštio da će odlagati otplatu kredita na osnovu ...... Detaljnije»

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi, vrijeđanje ličnosti korisnika i lica čije ime se pojavljuje na sadržajima portala kao i korišćenje vulgarnih riječi. Svako korišćenje portala suprotno gore navedenom kazniće se ukidanjem korisniku prava pristupa portalu kome će biti trajno ili privremeno zabranjen pristup. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbjednosti korisnika portala kao i osoba čije se ime pominje u sadržajima portala, putem prijetnji ili na bilo koji drugi način, je nedozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti procesuirano kod nadležnih organa..Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnosi na teme portala biće obrisani bez obavještavanja, a korisnicima koji šalju takve komentare i sadržaje u više navrata biće zabranjen pristup portalu.Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 4

Nemammasku

25-03-2020 06:40h
A oni što ptimaju 139..150..200..oni nisu ugroženi.. Je li Duško Markoviću... Je li tako..?.. Kad se treba spasavati prsli avioprevoz, Prva banka, limenka. Nađu su 155 miliona odmah.... Sram vas bilo.. Kako da preživi penzioner od penzije 200-300 e... Ili onaj nepokretni od tuđe njege 200 e a 400 daje za bjegu, osnovnu.... Sramota!

Shark

25-03-2020 06:51h
E sad mogu bar do septembra...

nino13

25-03-2020 08:05h
A sta ce sa ovima koji ne rade a ne primaju ni socijalno?oni nek umru jel?SRAM I STID VAS BILO...a vi vijesto ko po obicaju nemojte objavit ovo,mora da se nekoga plasite.

rasprodajaPATRIOTIZMA

26-03-2020 05:45h
128€ i time se ponosi VLAST I VLADA, to je uspjeh i razultat njihovog rada svih ovih godina.Kako vas bar malo nije sramota nezasita sto.o ,zar je to vas patriotizam prema ovoj drzavi .Od nezavisne napraviste zavisnu od vas kriminalaca i povlascenih bizmismena koje okupiste oko vas prodajuci ,poklanjajuci i davanje u zakup drzavnu imovinu.Svi vi politicari ste vise zlo nego svi svjecki virusi, vi ste ti koji ce unistiti ovu zemlju i istrjebiti narod,dok traje izolacija razmisli narode kako dalje
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: