Kredit IRF-a za pogođene ovom krizom, a ne za probleme iz prošlosti

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi, vrijeđanje ličnosti korisnika i lica čije ime se pojavljuje na sadržajima portala kao i korišćenje vulgarnih riječi. Svako korišćenje portala suprotno gore navedenom kazniće se ukidanjem korisniku prava pristupa portalu kome će biti trajno ili privremeno zabranjen pristup. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbjednosti korisnika portala kao i osoba čije se ime pominje u sadržajima portala, putem prijetnji ili na bilo koji drugi način, je nedozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti procesuirano kod nadležnih organa..Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnosi na teme portala biće obrisani bez obavještavanja, a korisnicima koji šalju takve komentare i sadržaje u više navrata biće zabranjen pristup portalu.Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 3

_Robespjer

25-03-2020 11:51h
Sta se desilo sa slucajem Abu Dabi fond? Amnestirali smo Petra Ivanovica za sve nezakonitosti je li tako?Bravo za CG i njeno tuzilastvo koje NE SMIJE ili NECE da radi svoj posao.

Protiv_neznanja

25-03-2020 14:08h
A kako će se razdvojiti problemi prošlosti od tekućeg resetovanja? Kad se već koriste tuđe rečenice istrgnute iz konteksta, onda to mora da uradi neko sa profesionalnim kredibilitetom i strukovnom reputacijom. Vrijeme partijskih poslušnika je isteklo.

dunjac

26-03-2020 19:16h
Kome treba kredit neće ga dobiti dobit će ga Vesne Medenice sin kao i prije 2 godine 220 hiljada za renoviranje novog tek sagradjenog restorana PIRUN a ja sam tada od istog fonda tfažio 10 hiljada firma mi je bila solventna tražili su mi garancije 5 puta više ja da sam to imao nebih ni tražio kredit.IRF SLUŽI ZA FINANSIRANJE DPS TAJKUNA I PRIJATELJA POLITIČARA I MAJKA petra ivanovića je dobila nekoliko miliona za proširenje pogona za vino itd itd itd.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: