Kredit IRF-a za pogođene ovom krizom, a ne za probleme iz prošlosti

U 14 sati na TV Vijesti - konferencija za medije IRF povodom nove kreditne linije za podršku likvidnosti privrednicima za ublažavanje posljedica izazvanih pandemijom koronavirusa... Detaljnije»

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi, vrijeđanje ličnosti korisnika i lica čije ime se pojavljuje na sadržajima portala kao i korišćenje vulgarnih riječi. Svako korišćenje portala suprotno gore navedenom kazniće se ukidanjem korisniku prava pristupa portalu kome će biti trajno ili privremeno zabranjen pristup. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbjednosti korisnika portala kao i osoba čije se ime pominje u sadržajima portala, putem prijetnji ili na bilo koji drugi način, je nedozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti procesuirano kod nadležnih organa..Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnosi na teme portala biće obrisani bez obavještavanja, a korisnicima koji šalju takve komentare i sadržaje u više navrata biće zabranjen pristup portalu.Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 3

Robespjer95j

25-03-2020 11:51h
Sta se desilo sa slucajem Abu Dabi fond? Amnestirali smo Petra Ivanovica za sve nezakonitosti je li tako?Bravo za CG i njeno tuzilastvo koje NE SMIJE ili NECE da radi svoj posao.

Protivneznanja

25-03-2020 14:08h
A kako će se razdvojiti problemi prošlosti od tekućeg resetovanja? Kad se već koriste tuđe rečenice istrgnute iz konteksta, onda to mora da uradi neko sa profesionalnim kredibilitetom i strukovnom reputacijom. Vrijeme partijskih poslušnika je isteklo.

dunjac

26-03-2020 19:16h
Kome treba kredit neće ga dobiti dobit će ga Vesne Medenice sin kao i prije 2 godine 220 hiljada za renoviranje novog tek sagradjenog restorana PIRUN a ja sam tada od istog fonda tfažio 10 hiljada firma mi je bila solventna tražili su mi garancije 5 puta više ja da sam to imao nebih ni tražio kredit.IRF SLUŽI ZA FINANSIRANJE DPS TAJKUNA I PRIJATELJA POLITIČARA I MAJKA petra ivanovića je dobila nekoliko miliona za proširenje pogona za vino itd itd itd.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: