Spajić: Đukanović i njegovi "trojanski konji" žele urušavanje "Evropa sad" da bi lakše kontrolisali narod

"Već su se prepali izazova, i već traže razloge za neuspjeh. Ovu prevaru samo slijepac može da podrži", napisao je ministar finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić

25795 pregleda 724 reakcija 166 komentar(a)
Foto: Boris Pejović
Foto: Boris Pejović

Ministar finansija i socijalnog staranja kazao je da predsjednik Crne Gore Milo Đukanović i "njegovi trojanski konji" žele urušavanje "Evropa sad" da bi lakše kontrolisali narod, "koji je primoran da uzme novac pred izbore".

Spajić je reagovao na izjavu Đukanovića da je program "Evropa sad" otežao poziciju svake buduće vlade, te da se plaši da će taj program biti možda i najkrupniji izazov u funkcionisanju nove vlade, kako god se ona zvala.

Spajić je na svom Tviter nalogu napisao i da "Evropa sad" oslobađa građane i daje im moć, da je uzima "političarima dinosaurusima koji su predugo bili na grbači svih nas".

On smatra i da buduća manjinska vlada, ne samo da neće, nego je izvjesno i da ne zna da sprovede Evropu sad i nastavi reforme.

"Već su se prepali izazova, i već traže razloge za neuspjeh. Ovu prevaru samo slijepac može da podrži", napisao je Spajić.

Bonus video: