ibrahimović se sastao sa aratom

MKI: Predstavnik jedne od najvećih turskih kompanija zainteresovan za ulaganja u Crnu Goru

Ibrahimović je, kako je saopšteno, pozvao Hasana Arata da zajedno sa svojim partnerima obiđe našu državu i uvjeri se u potencijale koje ova zemlja pruža

4820 pregleda 1 komentar(a)
Sa sastanka, Foto: Ministarstvo kapitalnih investicija
Sa sastanka, Foto: Ministarstvo kapitalnih investicija

Hasan Arat, predstavnik Doguš Holding kompanije naglasio je zainteresovanost za ulaganja naročito u putnu i energetsku infrastrukturu, kao i u turizam i ugostiteljstvo u Crnoj Gori, saopšteno je danas iz Ministarstva kapitalnih investicija (MKI).

U saopštenju se navodi da je potpredsjednik Vlade za regionalni razvoj i ministar kapitalnih investicija Ervin Ibrahimović održao sastanak sa Aratom.

Iz tog Vladinog resora su rekli da je Doguš Holding "jedna od najvećih kompanija u Turskoj, čiji portfolio obuhvata više sektora, sa preko 300 kompanija i 19.000 zaposlenih".

Iz MKI su poručili i da je Arat predstavio projekte i ulaganja ove kompanije.

"Ibrahimović je predstavio je ključne infrastrukturne projekte u oblasti saobraćaja i energetike koji se sprovode u Crnoj Gori i naglasio značaj turističkih potencijala na sjeveru Crne Gore, kao i u našoj najjužnijoj opštini Ulcinj. Ibrahimović je pozvao je predstavnika Doguš Holdinga da zajedno sa svojim partnerima obiđu Crnu Goru i uvjere se u potencijale koje ova zemlja pruža, naročito u onim manje razvijenim opštinama na sjeveru Crne Gore i na licu mjesta se upoznaju sa postojećim i planiranim projektima", piše u saopštenju MKI.

.