Atlas banka otvorila filijalu u Petnjici

Poslovnicu je otvorio glavni izvšni direktor Atlas banke, Đorđe Đurđić u prisustvu predsjednika Opštine, Samira Agovića i predsjednika Skupštine Opštine Petnjica, Adnana Muhovića, kao i menadžmenta banke
67 pregleda 3 komentar(a)
Atlas banka, Foto: Luka Zeković
Atlas banka, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 27.11.2014. 12:42h

Atlas banka otvorila je danas poslovnicu u Petnjici, čime je, kako je saopšteno, postala prva finansijska institucija koja će usluge pružati stanovnicima najmlađe opštine u Crnoj Gori.

Poslovnicu je otvorio glavni izvšni direktor Atlas banke, Đorđe Đurđić u prisustvu predsjednika Opštine, Samira Agovića i predsjednika Skupštine Opštine Petnjica, Adnana Muhovića, kao i menadžmenta banke.

To je 24. organizaciona jedinica na teritoriji Crne Gore, a još jednu otvoriće uskoro u podgoričkom Atlas Capital centru.

Atlas banka je osnovana u aprilu 2002. godine i veoma brzo stekla je ugled pouzdanog poslovnog partnera, stoji u saopštenju.

"Atlas banka u fokusu svog poslovanja ima sadašnje i buduće potrebe klijenta. U skladu sa tim potrebama, razvila je široku paletu proizvoda i usluga i konstantno ulaže u razvoj novih proizvoda. Preoblikovanjem uslužnog modela i prilagođavajući se potrebama lokalnog tržišta, nesmanjenim tempom pruža se finansijska podrška privredi i građanima", navodi se u saopštenju.

Bonus video: