Bivši radnici DKP pustili kamion Čistoće da izađe i ostali na kapiji

Bivši radnici svakodnevno u period od osam do 17 časova blokiraju kapiju preduzeća u znak protesta što im još nije isplaćena jedna i po zaostala zarada
0 komentar(a)
Novi Duvanski kombinat, Foto: Vijesti online
Novi Duvanski kombinat, Foto: Vijesti online
Ažurirano: 17.03.2016. 18:34h

Bivši radnici Duvanskog kombinata u stečaju koji su jutros oko osam sati blokirali dva kamiona „Čistoće“ dozvoli su maloprije jednom kamionu koji je ranije ušao u krug Novog duvanskog kombinata, da nesmetano izađe, nakon čega su se smirile strasti.

Predsjednica Novog sindikata DKP-a u stečaju Snežana Vidaković strahovala je jutros da bi vrlo brzo moglo doći do novog incidenta i pokušaja privatnog obezbjeđenja da ih ukloni sa kapije, na način kao što su to pokušali da urade prošle sedmice.

Predstavnici Novog duvanskog kombinata su budvansko privatno obezbjeđenje Alias zamijenili nikšićkom firmom Vector koja je ranije obezbježivala imovinu DKP-a u stečaju.

“Upozorili smo predstavnika arapske firme Isata Boljevića da ne dozvoli ponovo da se prave incidenti”, izjavila je “Vijestima” Vidaković.

Bivši radnici DKP-a svakodnevno u periodu od osam do 17 časova blokiraju kapiju preduzeća u znak protesta što im još nije isplaćena jedna i po zaostala zarada.

Bonus video: