Bivši radnici KAP-a završili protest na Zabjelu, opet će blokirati bulevar

U društvu bivših radnika na čelu kolone od jutros nalazi se predsjednik Radničke partije i poslanik DF-a Janko Vučinić
0 komentar(a)
Ažurirano: 26.08.2016. 18:04h

Bivši radnici KAP-a koji potražuju 5,45 miliona eura u skladu sa Zakonom o izmirenju obaveza oslobodili su Jadransku magistralu i kružni tok na Zabjelu gdje su protestovali od oko 12.15 časova.

Oni će se Ulicom kralja Nikole vratiti do centra Podgorice gdje će ponovo blokirati dvije raskrsnice.

Kako je najavljeno radnici će po povratku do 16 časova blokirati Bulevar Svetog Petra Cetinjskog od raskrsnice kod hotela "Crna Gora" do mosta Blaža Jovanovića.

Dok su bivši radnici KAP-a protestovali na Jadranskoj magistrali kod kružnog tok na Zabjelu, pojavio se načelnik Centra bezbjednosti Podgorica Jovica Rečević koji je, kako je kazao ovlašćeni predstavnik bivših radnika, a danas penzioner KAP-a Nikola Raković, tražio da se saobraćaj oslobodi na pet minuta. Podijeljeni u mišljenju o tom zahtjevu, radnici su dopustili petominutni prolaz kolone automobila i kamiona iz pravca Bara ka Podgorici.

Ranije danas bivši radnici KAP-a blokirali su od 10.15 časova do 11.30 časova dvije glavne saobraćajnice u centru Podgorice.

U društvu bivših radnika na čelu kolone od jutros nalazi se predsjednik Radničke partije i poslanik DF-a Janko Vučinić.

O blokadi saobraćajnica bivši radnici KAP-a su jutros rano pismeno obavijestili Vladu Crne Gore od koje su prethodno uzalud tražili da sazove vanrednu sjednici i riješi njihov višemjesečni problem.

Galerija

Bonus video: