Bivši željezarci: VDT da uđe u nikšićku fabriku

Osnovno tužilaštvo u Nikšiću odbilo je nedavno krivičnu prijavu grupe bivših radnika Željezare koji su teretili bivšeg blagajnika zbog 105 hiljada eura koje su izdvajali u zajedničku kasu
1 komentar(a)
Saša Vujović, Foto: Zoran Đurić
Saša Vujović, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 16.06.2016. 18:50h

Predstavnik sedam bivših radnika nikšićke Željezare Saša Vujović podnio je vrhovnom državnom tužiocu Ivici Stankoviću novi zahtjev da ispita i sasluša predstavnike Vlade i bivše članove uprave Igora Lukšića, Branka Vujovića, Radomira Vukčevića, Anu Đukanović i Branka Polića, kao i nekadašnjeg stečajnog upravnika fabrike Veselina Perišića. Oni traže da i tužilac uđe u kompaniju.

Osnovno tužilaštvo u Nikšiću odbilo je nedavno krivičnu prijavu grupe bivših radnika Željezare koji su teretili bivšeg blagajnika zbog 105 hiljada eura koje su izdvajali u zajedničku kasu.

Bivši radnici Željezare, koji su pokrenuli građansku parnicu, revoltirani su, kažu, postupanjem Osnovnog tužilaštva u Nikšiću koje je ranije odbilo njihovu prvu krivičnu prijavu u vezi sa potraživanjima za provlačenje kablova u tom preduzeću, prije uvođenja stečaja.

Vujović je ranije Delegaciji EU predao kompletnu dokumentaciju u vezi sa njihovim potraživanjima.

Bonus video: