Crnogorci pokrenuli biznis na Mjesecu

Evropski investicioni fond (EIF) i Crnogorska komercijalna banka (CKB) potpisali su ugovor o garanciji za podršku malim i srednjim preduzećima (MSP) u Crnoj Gori u okviru Programa za razvoj preduzetništva i inovativnost na Zapadnom Balkanu (WB EDIF)
57 pregleda 18 komentar(a)
Crnogorci pokrenuli biznis na Mjesecu
Crnogorci pokrenuli biznis na Mjesecu
Ažurirano: 04.04.2017. 18:31h

Pod sloganom “Kad je ideja dobra, biznis nema granica“, u novom promo spotu Crnogorske komercijalne banke (CKB) i organizacije The Books of Knjige pogledajte kako se može razvijati posao na Mjesecu.

“CKB je podrška realizaciji svake dobre biznis ideje i oslonac malog i srednjeg biznisa u Crnoj Gori. Krediti u saradnji sa Evropskim investicionim fondom (EIF) namijenjeni malim i srednjim preduzećima, odobravaju se do maksimalnog iznosa od 300.000 EUR bez hipoteke, po fiksnoj kamatnoj stopi. Kreditna podrška omogućavaj finansiranje potreba preduzeća za obrtna sredstva kao što su nabavka zaliha, robe, sirovina i slično, ali i finansiranje investicija u materijalna dobra i nematerijalnih ulaganja”, saopšteno je iz CKB-a.

Evropski investicioni fond (EIF) i Crnogorska komercijalna banka (CKB) potpisali su ugovor o garanciji za podršku malim i srednjim preduzećima (MSP) u Crnoj Gori u okviru Programa za razvoj preduzetništva i inovativnost na Zapadnom Balkanu (WB EDIF). Ugovor o garanciji za Zapadni Balkan ima za cilj da pod povoljnim uslovima, u naredne dvije godine, olakša malim i srednjim preduzećima u Crnoj Gori pristup finansiranju i podrži ih u njihovoj ulozi najvažnijih pokretača rasta lokalne ekonomije.