Davidović i Turci dostavili ponude za Željezaru

Davidović je od početka tvrdio da Željezara ima budućnost i da se ne smije dozvoliti da fabrika koja je nekada bila oslonac nikšićke i crnogorske privrede propadne
0 komentar(a)
Miodrag Davidović, Foto: Srđo
Miodrag Davidović, Foto: Srđo
Ažurirano: 28.04.2012. 08:38h

Na tender za prodaju nikšićke Željezare po početnoj cijeni od 15 miliona eura stigle su dvije ponude od kojih jedna od Neksana, nikšićkog biznismena Miodraga-Dake Davidovića, a druga od turske kompanije Toscelik Profil Vesac Endustrisi, saznaju "Vijesti".

Predsjednik Privrednog suda i stečajni sudija u slučaju Željezare Dragana Rakočevića potvrdio je “Vijestima” da su stigle dvije ponude i da će se javno nadmetanje održati u ponedjeljak u 11 sati u Privrednom sudu u Podgorici. On nije isključio mogućnost da do tada pristigne još neka ponuda.

Davidović je od početka tvrdio da Željezara ima budućnost i da se ne smije dozvoliti da fabrika koja je nekada bila oslonac nikšićke i crnogorske privrede propadne.

"Dostavili smo ponudu, ali ako se javi respektabilniji kupac od nas bićemo srećni da on preuzme Željezaru jer od početka, od kada organizujemo proizvodnju, trudimo se samo da spasimo fabriku i pomognemo radnicima", kazao je "Vijestima" Davidović.

Opširnije u štampanom izdanju

Bonus video: