Doček Nove godine u Budvi proglašen za najbolji u regionu

Više od 300 medija iz zemlje i regiona saglasno je da je Budva imala najbolju organizaciju javnog dočeka Nove godine.
109 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 30.01.2011. 19:30h

Analiza je pokazala da je više od 300 medija pozitivno izvještavalo o glamuroznoj i najbolje posjećenoj manifestaciji u regionu”, kazala je direktorka Turističke organizacije Budva Jelena Rađenović.

I mjesec dana nakon završetka, po mnogima najboljeg dočeka Nove godine u regionu, kako navodi Rađenovićeva, u Turističkoj organizaciji Budva stižu čestitke brojnih fanova Gibonnija, koji su, sa oko 20.000 posjetilaca, uživali u koncertima najpoznatijeg hrvatskog muzičara i Bojana Marovića, Milene Vučić, Aleksandre Radović, Jovane Nikolić i drugih.

“Više od 150 priloga u elektronskim, kao i više od 140 u štampanim medijima iz cijelog regiona, potvrda su njihovog izuzetnog interesovanja za dešavanja u Budvi.

Izuzetna saradnja sa medijima u Crnoj Gori i susjednim zemljama i svakodnevna komunikacija sa njima omogućila nam je odličan uvid u interesovanje publike o dočeku Nove godine u Budvi.

Povratne informacije tokom dva mjeseca intenzivne kampanje bile su veoma ohrabrujuće i uvjerile nas da možemo da očekujemo pravi spektakl ispred zidina Starog grada, što se pokazalo tačnim. Od svih učesnika, kako Gibonnijevog tima, tako i ostalih muzičara, dobili smo odlične komentare.

Najveći kompliment dobila je publika koja je Gibonnija i članove Londonskog gospel hora potpuno osvojila”, kazala je Rađenovićeva.

Galerija

Bonus video: