Dokumenta slao Markoviću

Marković, sada potpredsjednik Opštine, kazao je "Vijestima" da je uvidom u dostavnu knjigu SO Budva utvrdio da dokumentacija i krivične prijave nijesu stigle do njega
88 pregleda 1 komentar(a)
Milorad Vujović, Foto: Vlada Crne Gore
Milorad Vujović, Foto: Vlada Crne Gore
Ažurirano: 09.08.2017. 15:06h

Bivši potpredsjednik Vlade Milorad Vujović dostavio je "Vijestima" faksimil pisma koje je 25. novembra 2016. godine zajedno sa krivičnom prijavom podnijetom Specijalnom državnom tužilaštvu (SDT) uputio bivšem predsjedniku Opštine Budva Srđi Popoviću i predsjedniku Skupštine opštine Budva Veselinu Markoviću.

Gradonačelnik Budve Dragan Krapović, u tekstu koji je juče objavljen u “Vijestima”, kazao je da je od svog kolege Markovića dobio informaciju da on nikad nije dobio krivične prijave sa dokazima o slučaju nestanka dijela katastarske dokumentacije na lokacijama Zavala, Podkošljun i Jadranski sajam, ali nije isključio mogućnost da je sa tim bio upoznat bivši gradonačelnik i da će to provjeriti.

Marković, sada potpredsjednik Opštine, kazao je "Vijestima" da je uvidom u dostavnu knjigu SO Budva utvrdio da dokumentacija i krivične prijave nijesu stigle do njega.

Sve tri lokacije u Budvi su, u bliskoj prošlosti, bile predmet brojnih istraga i sporova.

Bonus video: