Dukljanski vrtovi: Za mjesec dana prodata četiri apartmana

“Izvode se posljednji radovi na završetku 16 od ukupno 32 luksuzne vile koje će svoje prve stanare dobiti u julu"
425 pregleda 22 komentar(a)
Dukljanski vrtovi, Foto: Vuk Lajović
Dukljanski vrtovi, Foto: Vuk Lajović
Ažurirano: 31.05.2014. 19:03h

Idok tržište nekretnina trese kriza, u kompaniji Stratex, koja vodi projekat izgradnje rezidencijalnog kompleksa vila na Zavali, uspjeli su samo tokom minulog mjeseca da prodaju četiri luksuzna apartmana.

Višemilionski kupoprodajni ugovori su zaključeni, a cijena kvadrata je od 6.000 do 8.000 eura.

Stanari će ključeve dobiti za desetak dana, kada apartmani budu i kompletno opremljeni. Timu investicione grupe Stratex, koji je doveo do uspješnog epiloga nekada kontroverznog projekta nedavno se u ulozi direktora prodaje i marketinga pridružio Kolin Kingsmil koji je u proteklih pet godina radio na tim pozicijama u Porto Montenegru i na Luštici.

Osim karijere koju je od 2009. gradio u Crnoj Gori, Kingsmil je iskustvo sticao i kao dio Intrawest korporacije koja je jedan od najvećih divelopera rezidencijalnih i rizort naselja na ski, golf, primorskim i nautičkim destinacijama u sjevernoj Americi.

"Sa zadovoljstvom možemo da saopštimo da smo ostvarili četiri prodaje u proteklom mjesecu i čvrsto vjerujemo da je pred nama sjajna ljetnja prodajna sezona", kazao je Kingsmil za “Vijesti”.

Direktorka korporativnih komunikacija u Stratexu Milena Spahić podsjeća da su cijene kvadrata vile u Dukljanskim vrtovima ostale nepromijenjene i u rasponu su od šest do osam hiljada eura.

“Izvode se posljednji radovi na završetku 16 od ukupno 32 luksuzne vile koje će svoje prve stanare dobiti u julu ove godine, rekla je Spahić.

Bonus video: