Erste banka daruje stan u City kvartu

Pravo učešća imaju svi građani, sadašnji i budući korisnici Erste Maestro i Erste MasterCard platnih kartica kojima se prilikom plaćanja na POS terminalima svih banaka u zemlji ili inostranstvu poklope posljednja dva broja sa platne kartice sa posljednja dva broja odobrenja na slipu, odnosno izvještaju o realizovanoj transakciji
112 pregleda 5 komentar(a)
Erste banka, Foto: ERSTE Fondacija
Erste banka, Foto: ERSTE Fondacija
Ažurirano: 10.07.2015. 12:49h

Erste banka u saradnji sa kompanijom MasterCard pokreće veliku nagradnu igru , u kojoj je glavna nagrada stan u City kvartu u Podgorici.

Nagradna pod nazivom Sa Erste karticom pravom do krova nad glavom, počinje danas i trajaće do 1. aprila naredne godine. Pravo učešća imaju svi građani, sadašnji i budući korisnici Erste Maestro i Erste MasterCard platnih kartica kojima se prilikom plaćanja na POS terminalima svih banaka u zemlji ili inostranstvu poklope posljednja dva broja sa platne kartice sa posljednja dva broja odobrenja na slipu, odnosno izvještaju o realizovanoj transakciji.

Nagradnu igru, kako je precizirano iz banke, činiće tri kola dvomjesečnih nagrada i glavna nagrada.

Iz banke je saopšteno da će prvo kolo izvlačenja nagrada biti 10. septembra, u šta spadaju transakcije nastale u intervalu od danas do 31. avgusta.

“Nagrade su dva bicikla Cross Romero, jedan iPod touch, jedan iPad Mini 32GB Wi-Fi i dva iPod nano”, navodi se u saopštenju.

Drugo kolo izvlačenja nagrada biće održano 10. novembra, što se odnosi na transakcije nastale u intervalu od 1. septembra do 31. oktobra, dok su nagrade jedno putovanje za dvije osobe u Beč, tri bicikla Cross Romero i po jedan iPad air i iPod nano.

Iz banke su rekli da će se treće kolo izvlačenja nagrada održati 11. januara naredne godine, gdje spadaju transakcije nastale od 1. novembra do 31. decembra.

“Nagrade su po jedan MacBook Air, IPhone 6, iPad air, iPod touch, iPod nano i iPod shuffle”, naveli su iz Erste banke.

Najsrećnijeg učesnika 11. aprila naredne godine očekuje glavna nagrada - stan u City kvartu u Podgorici. U konkurenciji za stan učestvovaće sve transakcije nastale od početka nagradne igre do 31. marta naredne godine.

“Izvlačenje dobitnika svih nagrada obaviće se slučajnim izborom pomoću specijalno dizajniranog softvera, što znači da potencijalni dobitnici neće imati obavezu da slipove šalju na uvid banci”, objasnili su iz banke.

Imena dobitnika biće objavljivana u dnevnim novinama Pobjeda i Vijesti kao i na zvaničnom sajtu banke www.erstebank.me. Izvlačenje dobitnika glavne nagrade obaviće se u Jutarnjem programu RTCG, dok zaposleni u Erste banci ne mogu učestvovati u nagradnoj igri.

Bonus video: