Erste banka nudi svenamjenski kredit za refinansiranje

Akcijski uslovi koji važe do 31. januara 2014. podrazumijevaju i sniženje naknade za obradu kredita sa 1,2 odsto na 0,9odsto
64 pregleda 3 komentar(a)
Erste banka, Foto: Luka Zeković
Erste banka, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 25.11.2013. 11:15h

Erste banka ponudila je građanima povoljnije uslove refinansiranja kroz novi proizvod – svenamjenski kredit za refinansiranje.

Povoljnosti se, kako je saopšteno iz banke, ogledaju kroz nižu kamatnu stopu, produžen rok otplate i povećan maksimalni iznos kredita za refinansiranje.

"Svenamjenskim kreditom građani mogu svoje i obaveze članova domaćinstva u drugim finansijskim institucijama otplatiti i objediniti u jednu mjesečnu ratu. Ovaj kredit može se iskoristiti za refinansiranje kredita, lizinga, prekoračenja po računu, kreditnih kartica, kao i svih ostalih finansijskih obaveza. Osim što mogu refinansirati postojeće obaveze, korisnici svenamjenskog kredita mogu iskoristiti i dodatna sredstva u iznosu od 10 odsto duga koji refinansiraju", navodi se u saopštenju.

Akcijski uslovi koji važe do 31. januara 2014, kako se dodaje, podrazumijevaju sniženje naknade za obradu kredita sa 1,2 odsto na 0,9odsto, za klijente koji uz svenamjenski kredit apliciraju i za MasterCard Standard kreditnu karticu i dozvoljeno prekoračenje po računu.

"Svenamjenski krediti se odobravaju u dva modela, bez hipotekarnog obezbjeđenja u iznosu do 15.000 eura i sa hipotekom u iznosu do 50.000 eura. Rok otplate prvog modela je do 120 mjeseci, nominalna kamatna stopa 8,99 odsto (efektivna kamatna stopa od 9,61 odsto). Kod svenamjenskih kredita uz hipoteku, najduži rok otplate je 180 mjeseci, nominalna kamatna stopa 8,99 odsto (efektivna kamatna stopa od 9,54 odsto)", navodi se u saopštenju.

Dodaje se da je status klijenta obavezan i podrazumijeva otvoren tekući račun u Erste banci preko kojeg se isplaćuju redovna primanja klijenta ili redovne uplate na osnovu određenog prava klijenta.

Bonus video: