Erste banka otvorila novu upravnu zgradu u Podgorici

Ministar finansija Darko Radunović je naglasio da je Erste banka svojim dolaskom znatno ubrzala snaženje finansijskog sistema i njegov oporavak
373 pregleda 8 komentar(a)
Ažurirano: 15.06.2017. 20:12h

Erste banka otvorila je večeras novu upravnu zgradu u Podgorici.

Glavni izvršni direktor banke Aleksa Lukić je istakao da je investicija u novu upravnu zgradu rezultat uspješnog poslovanja banke u kontinuitetu u posljednjih skoro devet godina otkako je Erste grupa odlučila da proširi poslovanje na Crnu Goru.

“Ovaj objekat za nas ne predstavlja samo modernu poslovnu zgradu. Najveća vrijednost je u tome što smo kreirali prostor koji će podmiriti sadašnje i buduće potrebezaposlenih i zajednice s kojom poslujemo. Bićemo brži, fleksibilniji i kvalitetnije ćemo moći da pratimo potrebe klijenata i svih koji odluče da svoju budućnost oblikuju u saradnji sa bankom” kazao je Lukić.

Ministar finansija Darko Radunović je naglasio da je Erste banka svojim dolaskom znatno ubrzala snaženje finansijskog sistema i njegov oporavak.

“Podržava oporavak javnih finansija, kao kvalitetan i pouzdan partner na kojeg možemo računati” rekao je Radunović.

Predsjednik Odbora direktora Erste banke i predsjednik uprave hrvatske Erste-Steiermaerkische banke Kristof Šefbek kazao je da kvalitetnim poslovanjem Erste banka u Crnoj Gori godinama uspješno reprezentira Erste grupu.

Hrvatska Erste-Steiermaerkische banke je vlasnik Erste banke.

Povodom zvaničnog otvaranja upravne zgrade izvršni direktor Erste banke Darko Keković uručio je donaciju interaktivnih tabli za 16 osnovnih škola u Podgorici ministru prosvjete Damiru Šehoviću.

Galerija

Bonus video: