Extra TV ponuda bogatija za deset novih kanala

Crnogorski Telekom će i ubuduće raditi na unapređenju svoje TV ponude i uvođenju novih atraktivnih sadržaja
2976 pregleda 0 komentar(a)
Zgrada Crnogorskog Telekoma
Zgrada Crnogorskog Telekoma

Crnogorski Telekom nastavlja sa obogaćivanjem svoje TV ponude uvođenjem 10 novih regionalnih kanala. Riječ je o kanalima Superstar TV, Kitchen TV, Agro TV, Ženska TV, ali i 6 tematskih kanala Radio-televizije Srbije (RTS). Osim toga, novi Extra TV korisnici koji potpišu ugovor do kraja maja, dobijaju drugi Extra TV prijemnik besplatno, kao i pakete Arena sport i Pink.

Superstar TV je filmski kanal koji pored velikih svjetskih filmskih produkcija ekskluzivno emituje i brojne nove regionalne serije. Novu krimi seriju koja je osvojila publiku u regionu „Državni službenik“, sa poznatom glumačkom postavom koju čine Milan Marić, Ljubomir Bulajić, Žarko Laušević, Marta Bjelica i Tihomir Stanić, gledaoci mogu pratiti na Superstar TV-u, koji je za sve korisnike dostupan u HD rezoluciji.

Nova sezona popularne serije „Sinđelići“, zatim serije „Vrata do vrata“ i „Državni posao“ samo su neki od naslova u ponudi Superstar TV na našoj platformi Extra TV.

Extra TV ponuda je obogaćena i novim RTS tematskim kanalima čiji je sadržaj u potpunosti dostupan za emitovanje na teritoriji Crne Gore. RTS Drama emituje bogat filmski i serijski sadržaj, RTS Kolo i RTS Muzika pokrivaju sve muzičke žanrove, dok RTS Trezor emituje sadržaje iz bogate arhive RTS-a. Tu je i kanal za djecu i omladinu – RTS Proletarac, kao i porodični kanal RTS Život.

Raznovrsnu regionalnu produkciju naši korisnici mogu da prate i na kanalima o kuvanju – Kitchen TV, poljoprivredi – Agro TV, i lifestyle kanalu – Ženska TV, koji su takođe dostupni u HD rezoluciji.

Osluškujući zahtjeve i želje korisnika, Crnogorski Telekom će i ubuduće raditi na unapređenju svoje TV ponude i uvođenju novih atraktivnih sadržaja.