Gvozdenović: Težimo da produžimo turističku sezonu

“Prilikom posjete ministri su izvukli srećne dobitnike nagradne igre koju su organizovali Montenegro Airlines (MA) i Hotel Splendid"
70 pregleda 5 komentar(a)
Branimir Gvozdenović, Foto: Luka Zeković
Branimir Gvozdenović, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 28.02.2014. 21:07h

Crna Gora teži da što više produži svoju turističku sezonu, a nacionalni avioprevoznik i hotel Splendid tome daju punu podršku, kazao je ministar održivog razvoja i turizma Branimir Gvozdenović.

On je danas posjetio danas beogradski sajam turizma i crnogorski štand sa ministrom regionalnog razvoja i lokalne samouprave i vršiocem dužnosti ministra privrede u Vladi Srbije, Igorom Mirovićem.

“Prilikom posjete ministri su izvukli srećne dobitnike nagradne igre koju su organizovali Montenegro Airlines (MA) i Hotel Splendid. Dva posjetioca sajma su dobili vikend za dvije osobe u Hotelu Splendid i po dvije povratne karte Montenegro Airlinesa na relaciji Beograd - Podgorica/Tivat – Beograd”, saopšteno je iz MA.

Kako se navodi, Gvozdenović je rekao da je težnja Crne Gore, kao turističke destinacije, da se što više produži sezonu.

“Ovoj težnji hotel Splendid i nacionalni avio-prevoznik daju punu podršku”, rekao je on.

Prema riječima Gvozdenocvića, turisti iz Srbije sve više žele da koriste vikend aranžmane van glavne ljetnje sezone, koristeći brojne povoljnosti u predsezoni.

Vršilac dužnosti izvršnog direktora MA, Živko Banjević, kazao je da tržište Srbije i Beograda predstavljaju stratešku tačku na mapi destinacija ka kojima saobraća ta kompanija.

On je dodao da avioni MA svakodnevno lete iz Beograda preko Podgorice sa minimalnim čekanjem na aerodromima izmedju letova.

Prema riječima Banjevića leti se do najatraktivnijih evropskih destinacija – Londona, Frankurta, Rima, Pariza, Ciriha, Beča, Moskve, Dizeldorfa, po promotivnim cijeni, već od 169 eura za povratnu kartu, sa svim taksama.

"Posebno ističemo veoma povoljnu cijenu povratne karte na relaciji iz Beograda do Tivta ili Podgorice po cijeni već od 95 eura sa svim pripadajućim taksama", rekao je on.

Iz MA su saopštili da je njihovo učešće na sajmu organizovano u saradnji sa Nacionalnom turističkom organizacijom Crne Gore,lokalnim turističkim organizacijama, strateškim partnerima i crnogorskom turističkom privredom.

“Tokom trajanja sajma organizovani su brojni susreti sa predstavnicima turističke privrede iz regiona i sa tržišta Srbije, dok su svi posjetioci sajma mogli dobiti informacije o aktivnostima MA, kao i o izuzetno atraktivnoj ponudi za letove u sezoni proljeće/ljeto 2014”, dodaje se u saopštenju.

Bonus video: