HD Laković - svjetski tržni centar

HD Laković odavno je prepoznat kao domaći lanac koji svojim potrošačima daje najbolje uslove kupovine , kako cjenovno, tako i dobrom i brzom uslugom, ali i širokim asortimanom
1403 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 30.05.2017. 07:14h

U srcu Donje Gorice otvoren je novi market Hard Diskont Laković. Potrošači u ovom dijelu grada uživaće u odabiru iz širokog asortimana artikala, kvalitetnoj usluzi, prijatnom ambijentu i naravno najnižim cijenama. Posebno je značajno to što se HD Laković snažno oslanja na domaće proizvođače voća i povrća, mliječnih i suhomesnatih proizvoda.

Na preko 1.000 kvadrata prodajnog prostora i 500 kvadrata najmodernijih komora, novi market HD Laković ispunjava sve potrebe i očekivanja potrošača kada su u pitanju velike, ali i manje svakodnevne kupovine svježe i kvalitetne robe.

Najčuveniji svjetski brendovi, zahvaljujući samostalnim uvozima, mogu se naći po najnižim cijenama u zemlji. Kupce očekuje i izuzetno velika ponuda domaćeg voća i povrća, suhomesnatih proizvoda i sireva.

HD Laković odavno je prepoznat kao domaći lanac koji svojim potrošačima daje najbolje uslove kupovine , kako cjenovno, tako i dobrom i brzom uslugom, ali i širokim asortimanom. Za potrošače je obezbijeđen veliki parking.

Iz kompanije ističu da će se i dalje boriti kako bi kupcima obezbijedili još bolju i povoljniju ponudu svježih domaćih proizvoda.

Otvaranjem velikog, modernog tržnog centra u Herceg Novom početkom juna, HD Laković može izgledom i sadržajem da parira ozbiljnim svjetskim centrima.

(PROMO)

Galerija