Hipotekarna banka otvorila filijalu na Žabljaku

Donacija od 3.000 eura uručena je Gorskoj službi spasavanja sa Žabljaka
4055 pregleda 0 komentar(a)
Filijala na Žabljaku, Foto: Hipotekarna banka
Filijala na Žabljaku, Foto: Hipotekarna banka
Ažurirano: 21.11.2019. 15:24h

Hipotekarna banka obilježila je sjajne rezultate uz otvaranje nove, dvadesete poslovnice po redu, u centru Žabljaka. Cijeneći značaj ovog turističkog mjesta, zahtjeve i želje klijenata, a imajući u vidu da je Hipotekarna banka u potpunosti posvećena izgradnji i unapređenju svojih odnosa sa stanovništvom i privredom, otvorena je nova, savremena poslovnica na Žabljaku.

Poslovnica na Žabljaku nastavak je kontinuiranog unapređenja mreže filijala Hipotekarne banke širom Crne Gore. Savremeniji izgled, funkcionalnost i enterijerska intervencija arhitektonskog studija ANeMA na čelu sa arhitekticom Anjom Žunjić, usmjereni su ka potrebama klijenata a tematski su prilagođeni atmosferi nacionalnog parka Durmitor.

Hipotekarna banka
Unutrašnjost filijale(Foto: Hipotekarna banka)

Hipotekarna banka kontinuirano ulaže u najnovije bankarske usluge, pa će tako i stanovnici i posjetioci Žabljaka biti u prilici da dobiju najkvalitetniju bankarsku uslugu u autentičnom i modernom ambijentu.

Hipotekarna banka
Unutrašnjost filijale(Foto: Hipotekarna banka)

Obraćajući se prisutnim predstavnicima lokalne samouprave i biznis sektora, Ana Golubović, izvršna direktorica za poslove sa pravnim licima i finansijska tržišta, podsjetila je na izuzetne rezultate na 30.09. sa bilansnom sumom od 559 miliona eura, depozitnim portfoliom 454 miliona i neto dobiti od 7 miliona i 49 hiljada eura. Povodom otvaranja filijale na Žabljaku naglasila je:

„Filijala na Žabljaku predstavlja krunu našeg dobrog poslovanja u 2019. godini. Žabljak sa potencijalom i najavljenim investicijama u narednom periodu, kao jedan od dva planinska centra na sjeveru Crne Gore, predstavlja veliki potencijal. Mi u Hipotekarnoj banci smatramo da sa našim kvalitetom usluga i proizvodima koje nudimo možemo zadovoljiti potrebe ne samo lokalnog stanovnistva i investitora već i svih turista koji posjećuju Žabljak.“

Hipotekarna banka
Ana Golubović(Foto: Hipotekarna banka)

Predsjednik Opštine Žabljak Veselin Vukićević izrazio je posebno zadovoljstvo zbog prisustva otvaranju nove poslovnice Hipotekarne banke na Žabljaku i tom prilikom je naglasio:

„Pored dvije banke koje već postoje na Žabljaku, tu je sada i Hipotekarna banka što je najbolji pokazatelj pravog puta kojim idemo kada je u pitanju sve ovo što radimo. Izgradnja novih hotela, razvoj privrednih i drugih potencijala, tako da sa velikim zadovoljstvom i radošću dočekujem ovaj momenat kada konstatujemo da i jedna banka takvog kapaciteta kao Hipotekarna banka nalazi interes da upravo na Žabljaku otvori svoju poslovnicu“

Hipotekarna banka
Sa otvaranja(Foto: Hipotekarna banka)

Praksa Hipotekarne banke je da kao društveno odgovorna zajednica pomaže lokalno stanovništvo i privredu tako da je ovim povodom napravila vrijednu donaciju u iznosu od tri hiljade eura Gorskoj službi spašavanja Žabljak.

Predstavnik Gorske službe, Zoran Vojinović, zahvalio se Hipotekarnoj banci na ovoj donaciji i podsjetio na značaj ovakvih donacija za službu spasavanja koja već trideset godina aktivno učestvuje u svim akcijama spasavanja u Opštini Žabljak i šire.

Hipotekarna banka
Sa otvaranja(Foto: Hipotekarna banka)

Galerija