Hipotekarna banka vodi na Festival filma u Veneciji

Određivanje dobitnika vrši se slučajnim izborom imena vlasnika Mastercard kartice Hipotekarne banke, pomoću softvera specijalno dizajniranog za ovu priliku
1123 pregleda 0 komentar(a)
Hipotekarna banka, Foto: Hipotekarna banka
Hipotekarna banka, Foto: Hipotekarna banka

- Nagradna igra „Najprije gledaj, onda doživi” traje od 15. maja do 24. juna 2019. godine.

- Glavna nagrada – neprocjenjivo iskustvo - putovanje na Filmski festival u Veneciji za dvije osobe

- Ostale nagrade – tri privatne filmske projekcije u Cineplexx-u Delta City

- Uslov učešća je jednostavan – korišćenje bilo koje Mastercard kartice Hipotekarne banke

Hipotekarna banka organizuje nagradnu igru ''Najprije gledaj, onda doživi'' od 15. maja do 24. juna. Pravo učešća imaju svi klijenti, korisnici Mastercard kartica Hipotekarne banke (Premium, Credit, Gold, Platinum, Business Debit, Business Credit), koji u periodu od 15. maja do 24. juna budu koristili bilo koju Mastercard karticu Hipotekarne banke za plaćanje na POS terminalima u zemlji i inostranstvu, za plaćanje putem interneta i za plaćanje računa na bankomatima. Minimalni iznos transakcije ili plaćanja treba da bude 20 eura a minimalni ukupni zbir potrošnje tokom perioda trajanja nagradne igre 600 eura.

Određivanje dobitnika vrši se slučajnim izborom imena vlasnika Mastercard kartice Hipotekarne banke, pomoću softvera specijalno dizajniranog za ovu priliku.

Vrijedan nagradni fond pružiće nezaboravno iskustvo srećnim dobitnicima. Prije svega, glavna nagrada koja podrazumijeva putovanje za dvije osobe na Filmski festival u Veneciji. Tri klijenta Hipotekarne banke imaće priliku da svoje prijatelje ili porodicu obraduju i privatnim filmskim projekcijama u Cineplexx-u Delta City .

Po dolasku u Veneciju, srećni dobitnik biće gost Mastercarda (oficijalna kartica filmskog festivala u Veneciji) i 3 dana uživati u čarima Venecije, filmskim projekcijama, vožnji gondolom, koktelima na najprestižnijim mjestima, crvenom tepihu.

Izvlačenje nagrada obaviće se na Televiziji Prva, a spisak dobitnika biće dostupan i na web stranici www.hipotekarnabanka.com. Na web stranici banke mogu se pogledati i Pravila nagradne igre.

Napominjemo da u nagradnoj igri ne učestvuju transakcije koje se odnose na podizanje novca na bankomatima i isplatnim POS terminalima.