Javni poziv: Biraju članove Komisije za koncesije

Zainteresovani se na konkurs mogu prijaviti u narednih 15 dana
51 pregleda 0 komentar(a)
Administrativni odbor, Foto: Luka Zeković
Administrativni odbor, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 03.10.2014. 11:41h

Skupštinski Administrativni odbor objavio je danas javni poziv za utvrđivanje predloga kandidata za dva člana Komisije za koncesije.

Zainteresovani se na konkurs mogu prijaviti u narednih 15 dana.

Potencijalni kandidat, pored opštih uslova određenih Zakonom o radu, treba da bude ugledni stručnjak i da posjeduje crnogorsko državljanstvo. On ne smije biti pravosnažno osuđivan zbog krivičnog djela protiv imovine, privrede, ustavnog poretka i zloupotrebe službenog položaja, niti može biti poslanik, odbornik, starješina državnog organa, organizacija, ustanova i lokalne uprave, kao ni glavni administrator.

Iz Administrativnog odbora su objasnili da prijava treba da sadrži ime i prezime, adresu stanovanja i broj telefona, podatke o obrazovanju, oblast u kojoj je kandidat ugledni stručnjak, podatke o vrsti i dužini radnog iskustva s kratkim opisom poslova na kojima je radio i odgovornosti na tim poslovima.

Zainteresovani bi trebalo da uz prijavu dostave uvjerenje o državljanstvu ili fotokopiju biometrijske lične karte, izjavu da nije u sukobu interesa u smislu Zakona o koncesijama i ljekarsko uvjerenje o opštoj zdravstvenoj sposobnosti.

„Pored navedene, može se dostaviti i druga dokumentacija relevantna sa aspekta uslova konkursa“, saopšteno je iz Administrativnog odbora.

Prijave se mogu dostaviti lično ili putem pošte, a nepotpune i neblagovremene neće biti razmatrane.

Bonus video: