Jugopetrol AD dodijelio osmu mjesečnu nagradu „Vozi i osvoji“

Srećnog dobitnika izvukao je Ljubomir Todorović iz Kolašina, dobitnik sedme mjesečne nagrade drugog ciklusa
76 pregleda 3 komentar(a)
Jugopetrol, Foto: Jugopetrol
Jugopetrol, Foto: Jugopetrol
Ažurirano: 05.11.2015. 17:34h

Jugopetrol AD je dodijelio osmu mjesečnu nagradu drugog ciklusa, svoje nagradne igre „Vozi i osvoji“, automobilom po želji.

"Naime, kao što smo najavili, u ovom ciklusu srećni dobitnici imaju priliku da izaberu jedan od automobila: Renault Clio, Renault Megane, Renault Captur, Nissan Juke ili Dacia Duster, u vrijednosti do 15.000,00 EURA sa PDV-om. Srećni dobitnik je Ranko Kastratović iz Berana sa brojem kartice: 9001000000070040", navodi se u saopštenju.

Članovi žirija bili su predstavnica Uprave za igre na sreću, Melanija Jovanović, predstavnik sektora maloprodaje kompanije Jugopetrol AD, Krsto Vulović, i Nada Ivanović iz sektora interne kontrole kompanije Jugopetrol AD, koja je predsjedavala komisijom.

Srećnog dobitnika izvukao je Ljubomir Todorović iz Kolašina, dobitnik sedme mjesečne nagrade drugog ciklusa, nakon što je komisija konstatovala da se u kutiji nalazi 47,837 kvalifikacionih poena sakupljenih sa 16,780 kartica za koje su pristupni formulari popunjeni shodno pravilima nagradne igre „Vozi i osvoji“ i sa kojima su sakupljani poeni. Todoroviću, prethodnom dobitniku, ključeve je uručila Dunja Zeković-Đonaj, marketing menadžer Jugopetrol AD.

"Jugopetrol je sa nagradnom igrom „VOZI I OSVOJI“ krenuo prošle godine 1. marta, a sada se nastavlja 2. ciklus tokom kojeg će svakog mjeseca obradovati po jednog vjernog klijenta sa veoma vrijednom nagradom – pomenutim automobilom po želji. Dakle, potrošači na EKO pumpama imaju brojne razloge da učestvuju u 2. ciklusu nagradne igre, koristeći „EKO VOZI I OSVOJI“ karticu za registraciju svake transakcije od 20 i više eura. Kako ovog puta, tako i narednih mjeseci, izvlačenja će se obavljati svakog 5-og u mjesecu, ili prvi naredni radni dan", navodi se u saopštenju.

Bonus video: