Katarina Kažanegra vodi Budvansku rivijeru

“Budvanska rivijera je proširila poslovanje i na sjeverni dio Crne Gore kupovinom hotela Piva i uzimanjem pod zakup hotela Lipka u Kolašinu”, navode iz hotelske grupe
609 pregleda 0 komentar(a)
Katarina Kažanegra (Novina)
Katarina Kažanegra (Novina)
Ažurirano: 01.04.2015. 19:34h

Odbor direktora hotelske grupe Budvanska rivijera imenovao je Katarinu Kažanegru za vršioca dužnosti izvršnog direktora, nakon što je dosadašnjem izvršnom direktoru Vuletu Tomaševiću istekao mandat.

Iz kompanije je “Vijestima” saopšteno da će Tomašević, koji je osam godina vodio hotelsku grupu, i ubuduće biti posvećen turizmu.

Kažanegra je po struci diplomirani ekonomista sa dugogodišnjim iskustvom u turizmu. Obavljala je poslove u Opštini Budva, Nacionalnoj tursitičkoj organizaciji kao direktor marketinga i kao komercijalni direktor u HTP Primorje Tivat. U Budvanskoj rivijeri je od 2011. bila pomoćnik izvršnog direktora.

Bord direktora pohvalio je rad Tomaševića, ocjenjujući ga uspješnim.

“Budvanska rivijera je proširila poslovanje i na sjeverni dio Crne Gore kupovinom hotela Piva i uzimanjem pod zakup hotela Lipka u Kolašinu”, navode iz hotelske grupe.

Odbor direktora Budvanske rivijere, na čijem čelu je Svetozar Marović, je usvojio i finansijski iskaz za 2014. i biznis plan za ovu godinu.

Američka kompanija Stratex grupa, vlasnik oko 30 odsto akcija većinski državne hotelske grupe Budvanska rivijera provjerava detaljno ugovore i poslovanje te kompanije.

Bonus video: